Jason Statham a korhatár-besorolás miatt faképnél hagyta új filmjét!

MOZI HÍREK – Alig néhány volt csak hátra A torontói ember című akció-vígjáték forgatásából, amikor Jason Statham egyszerűen fogta magát és lelépett a forgatásról.

A filmben, amelynek most már nem Jason Statham a főszereplője, Kevin Hart is szerepel.

A Deadline arról ír, hogy (a különböző forrásokat felhasználva) mindössze négy vagy hat hét volt már csak hátra, mire végre elkezdődhetett a forgatás. Statham lelépésének hivatalos oka „kreatív nézeteltérések”. Az akciósztár azonban azon akadt ki, hogy a film tervezett korhatár-besorolása PG-13, ami az amerikai meghatározás szerint 13 év alattiaknak szülői felügyelet erősen ajánlott. Jason Statham szerint viszont ez a film magasabb besorolású, pontosabban R-kategóriás (17 éven aluliak csak szülői vagy felnőtt kísérettel láthatják) besorolást érdemelt volna.

A Deadline szerint a színész emiatt egy vasat sem kap majd a szerződése szerint a produkcióból, ami persze ezek után nem meglepő. Nagy eséllyel komoly konfliktust okozhatott viszont közte és az őt képviselő ügynökség: a WME (William Morris Endavor) között is ez a fejlemény, lévén Statham tőlük is elbúcsúzott, méghozzá közös megegyezéssel. Persze, nem százszázalékos, hogy emiatt váltak-e el útjaik egymástól.

Mindenesetre az alkotóknak most egy új főszereplőt kell keresniük a címszerepre, azaz „a torontói férfira”, aki a filmben egy bérgyilkos, méghozzá „a világon a legprofibb” és akinek Teddyvel (Kevin Hart), New York legnagyobb looserével kell összeállnia, lévén összekeverik őket egy airbnb-s lakásban. Eddig még úgy volt, hogy 2020. november 20-án mutatják be a filmet, de így elég esélyes, hogy a tervezett bemutató későbbi időpontra kerül. A torontói férfit Patrick Hughes az a rendezi, akinek a Sokkal több, mint testőrt és a The Expendables – A feláldozhatók 3. filmeket is köszönhetjük.

Forrás: Deadline

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu