Prince of Persia Redemption: egy törölt Prince of Persia játék bukkant fel a semmiből! [VIDEO]

Hallottál már a Prince of Persia Redemption nevű játékról? Nem? Nem csoda, ez a játék sosem készült el és csak most került elő róla egy videó!

2012-ben, tehát kereken NYOLC ÉVE került fel ez a videó az Internetre (illetve konkrétan a Youtube-ra), amely lehet, hogy „nem felejt”, de azért ezt a videót eddig senki sem vette észre! Egészen idáig, ugyanis most egy Resetera felhasználó talált rá és ezzel a kommentárral osztotta tovább: „Tehát ezek szerint 2012-ben a Ubisoft még egy Prince of Persia rebootot csinált.” (Amely sajnos a kukában végezte.)

És hogy mennyire „sajnos”, azt tekintsétek meg saját magatok a lenti videóban. A Prince of Persia Redemption a videó alapján egy iszonyúan látványos, pörgős akciójáték lehetett volna (ha elkészül), a Warrior Withinre emlékeztető vizuális világgal és összetett harcrendszerrel, ugrálással, vetődéssel, idő-visszatekeréssel, továbbá tömérdek falon futkározással. PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra készült volna ez a játék. Az alábbi, a reboot játékmenetét bemutató videót 2012. március 1-jén töltötték fel a YouTube-ra, azonban csak most oszthatták meg publikusként, mert csak most kezdett el a neten keringeni. Marc-Andre Belleau, aki annak idején grafikusként is dolgozott a Ubisoftnál, két éve megdöbbenve (valószínűleg kissé ingerülten) kommentelt is alá. („Honnan szerezted ezt?!”)

További nyomok, hogy Christophe Prelot LinkedIn profilján, aki 3D pályatervezőnél dolgozott a cégnél 2010 és 2011 között, egy törölt Prince of Persia játék említése is szerepel.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzétek meg a videót. Kár érte, hogy nem készült el, nem igaz? Hogy mennyire esélyes, vagy sem, hogy a Ubisoft új Prince of Persia játékot készítene, arról pedig nemrég írtunk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu