Mafia: Trilogy: két játék már meg is jelent, nemsokára többet látunk az első részből [VIDEO]

Nem tévedtek a szivárgások: a Take-Two profitálni akar a Mafiával.

A 2K (Take-Two) és a Hangar 13 hivatalosan is bejelentette a Mafia: Trilogy-t, ami három játékot tartalmaz (Mafia: Definitive Edition, Mafia II: Definitive Edition, Mafia III: Definitive Edition). A második és harmadik rész új verziója már el is érhető a PlayStation Store-on, a Microsoft Store-on és Steamen 30 dollárért/euróért (kb. 11 ezer forintért; az Epic Games Store verzió később jön). A Mafia III: Definitive Edition az eddig is PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re elérhető játékból a teljes kiadás az összes eddigi DLC-vel, a Mafia II: Definitive Edition pedig egy remaster a PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re kijött eredetiből. Ha mind a három játékot meg szeretnénk venni, már most megtehetjük a Mafia: Trilogy-val, ami 60 dolláros/eurós áron (~20 ezer forint) mind a három játékot odaadja nekünk, vagy legalábbis kettőt most, mivel a Mafia: Definitive Editionre várni kell. A Mafia: Trilogy lemezes kiadásban is kapható lesz majd.

A Mafia: Definitive Editionről június 6-án többet is hallani fogunk a PC Gaming Show keretein belül. Ha ezt a játékot előrendeljük, megkapjuk a The Chicago Outfit DLC pakkot (The Don kosztüm, Smith V12 Limousine jármű, Gold Semi-Automatic exkluzív fegyverskin). Ha regisztrálunk egy 2K fiókot, akkor mind a három játékban kapunk valami bónuszt (Mafia: Definitive Edition: Black Cats Motorcycle Pack, Mafia II: Definitive Edition – Made Man Pack, Mafia III: Definitive Edition – Classico Three-Piece Suit és IL Duca Revolver).

Haden Blackman, a Hangar 13 elnöke és vezetője szerint az első Mafia sokáig tartó hatást keltett a játékiparban, hiszen ez megváltoztatta a történetmesélés módját, és a stúdió tudja, hogy a sorozat rajongói még mindig imádják azt, így közel két évtizeddel később remek lehetőségük van, hogy ezt a játékot egy új játékosgenerációnak is megmutathassák úgy, hogy Tommy története modern köntöst kap, de új történeti elemek és játékmenetbeli funkciók is érkeznek a Mafia: Definitive Editionben. (Ez érdekesen hangzik.)

A Mafia: Definitive Edition augusztus 28-án fog megjelenni PlayStation 4-en, Xbox One-on, PC-n (Steam, Epic Games Store), és Google Stadián. Ár: 40 dollár/euró (kb. 14 ezer forint). Ebből is lesz lemezes kiadás konzolokon.

Itt azért meg kell említeni, hogy a Mafia II eredetileg akár 1000 forint körül is megvásárolható volt (továbbá a Definitive Edition látványa sem olyan nagyon fejlett, majdhogynem ugyanaz), és a Mafia III sem volt 3-4 ezer forintnál több, ha jó helyeken keresztük. A Mafia III: Definitive Edition esetében pedig a Faster Baby! DLC Európában nem lett ingyenes. Az még mindig pénzbe kerül, egész sokba (majdnem jó ötezer forint).

Forrás: Gematsu

Mafia: Definitive Edition képek

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu