Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge: új VR akció-kalandjáték készül!

A Disney kezében lévő Star Wars franchise ezúttal egy Disneylandben játszható, vidámparkos VR-játék alapján készít egy műfajában némileg eltérő címet VR headsetekre.

A Vader Immortal: A Star Wars VR Series után a George Lucas által kiagyalt univerzum újabb VR-címmel bombázza a nagyérdeműt. Egy akció-kalandról van szó, amely a Batuu bolygón játszódik és a Star Wars: Galaxy’s Edge-hez kapcsolódik, amely a kaliforniai Disneyland és a Walt Disney Resort Flordia vidámparkok univerzuma.

Az új játék címe: Star Wars: Tales from the Galaxy’s Edge és részben az ILMxLAB fejleszti, a Lucasfilm VR-ra szakosodott stúdiója, illetve az Oculus Studios, mely céggel együtt dolgoznak, így várhatóan az Oculus készülékek számítanak majd elsődleges célplatformnak. Vicki Dobbs Beck, az ILMxLAB CEO-ja biztosított mindenkit a hivatalos Star Wars blogon, hogy a VR élményre még az idén számíthatunk.

A játék célja, hogy a storyLIVINGnek hívott játékélménybe bevonja, amely egy olyan világ, ahol állandó döntéseket kell hoznunk, amelyek a történetet alakítják. A játék eseményei a Star Wars: The Last Jedi és a The Rise of Skywalker története között játszódnak. A készítők szerint minden játékos a saját kalandjait és saját élményét élheti át, miközben a Batuu bolygó minden sarkát bejárja.

Nem ez az egyetlen új Star Wars projekt, amely készülőfélben van, a rejtélyes „Maverick” is életjelet adott magáról, amelyet az EA Motive is fejleszt – rövidesen erről is írni fogunk.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu