Silent Hill, Resident Evil 8: mind a két játékot ebben a hónapban jelenthetik be

Az egyikükre pedig állítólag csak napokat kell várni.

AestheticGamer korábban mind a Silent Hillről (PlayStation 5-exkluzív puha reboot, amin a Sony Inteactive Entertainment Japan Studio dolgozik), mind a Resident Evil 8-ról (eredetileg Resident Evil Revelations 3-ként kezdte, de rebootolta a Capcom, visszatér Ethan és Chris a 7-ből) beszélt már, de most ismét a Twitteren említi, hogy ha igaz, amit eddig hallott (ezt említettük az imént), akkor a Silent Hillt vagy június 4-én, vagy augusztusban jelentheti be a Sony. Szerinte negyedikén lesz a bejelentés, mert a csapatot izgatottnak látja, a játék pedig PlayStation 5-exkluzív, és már játszható állapotban van. Ezt állítólag a Supermassive Gamestől kapott emailen keresztül is megerősítette, és ugye ez a csapat korábban a PlayStation 4-exkluzív Until Dawn-on dolgozott (most pedig multiplatform projektként a The Dark Pictures-antológiát készíti a Bandai Namco alatt).

A Resident Evil 8-ról pedig azt állítja, hogy a Capcom az idei E3-on jelentette volna ezt be, de ugye a koronavírus jött, látott, köhögött, mi meg otthon maradtunk. Erről nem tudja pontosan, hogy mikor érkezhet a bejelentés pontosan, de mivel egy cross-gen játékról van szó (ami 99% eséllyel PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, PC-t takar), augusztusban láthatjuk, mivel ez nem lesz nyitócím, de azért ő gyanakszik, hogy ezt is júniusban erősíthetik meg. A Resident Evil 8-ról korábban azt is hallottuk, hogy nem biztos a 2021 januári rajt – a koronavírus-világjárvány miatt esélyes, hogy 2021 első negyedévében indul el, így akár két hónapos halasztással mondjuk márciustól lesz majd kapható.

Mindez persze még meg nem erősített információ, de nem tűnik úgy, hogy badarságokat mondana (a másik illető KatharsisT a ResetEra fórumon, aki szintén hitelesnek tűnik), és mivel a június 4-ei PlayStation 5 rendezvény tényleg csak napokra van, nemsokára választ kaphatunk néhány kérdésünkre.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu