Vérfagyasztó a Resident Evil Village előzetese! [VIDEO]

Bár gondoltunk arra, hogy rendkívül tömény lesz a PlayStation 5 konferencia, de azért ennyi nagy címre még mi sem számítottunk. A Resident Evil 8-ról már jó ideje olvashattunk itt-ott különféle pletykákat és úgy tűnik, hogy a pletykák nagyrészt tényleg igaznak bizonyultak: a Capcom ugyanis csütörtökön, a PlayStation 5 keretében az új felvonással, a Village alcímű nyolcadik résszel villanyozta fel a közönséget.

Ahogy arról korábban híreszteléseket olvashattunk, egy rejtélyes falu és egy ősrégi kastély a fókuszpontjai az új epizódnak, ahol vérfarkasok és boszorkányok próbálják hőseink életét megkeseríteni. A pletykák arról is igaznak bizonyultak, hogy visszatér a Resident Evil 7 főszereplője, Ethan is, továbbá vele együtt a belső nézetes kamera is. A sztori konkrétan a Resident Evil 7 után játszódik pár évvel, amikor Ethan Winters Louisianába utazik, lévén továbbra sem mondott le arról, hogy megtalálja eltűnt (és oly sok „viszontagságot” megélt) feleségét, Miát. Miután meg is találta a nőt, hőseink boldogan élnének, azonban ez nem egy szappanopera, hanem egy Resident Evil-játék… Egyszer csak megérkezik a sorozat jól ismert hőse, Chris Redfield (aki már rég nem az a zöldfülű, idealista S.T.A.R.S. kommandós, akit például az első részben megismerhettünk, de a Resident Evil 5-höz képest is sokat változott.) Redfield hidegvérrel egy gyilkos tettet hajt végre, aztán lelép. Ethan pedig elindul, hogy megkeresse Redfieldet egy titokzatos faluban. Úgy tűnik tehát, hogy két hőse is lesz az Resident Evil 8 Village-nek, továbbá a játékban ezúttal a harcon és a felfedezésen lesz a legnagyobb hangsúly, de azért a fagyos-havas környezet is meghatározó szerepet játszik majd a sztoriban.

Talán nem meglepő, hogy ezt az epizódot is a Capcom RE Engine motorja hajtja meg, ami rendkívül Pazar látványt nyújtott már a mostani generáción is, szóval a grafikával nem lehet gond PS5-ön sem. A Resident Evil Village 2021-ben jelenik meg, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és PC-re egyaránt.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu