Michael Keaton nem csak Bruce Wayne lesz, hanem Batman is a The Flash filmben

MOZI HÍREK – Eredetileg arról pletykáltak, hogy a 68 éves színész pusztán az idősebb Bruce Wayne-t alakítja majd, Batman gúnyáját nem ölti magára.

Most már biztos, hogy Michael Keaton, aki 1989-ben, 31 évvel ezelőtt alakította az 1966-os Batman (amely a TV sorozat egyfajta mozifilmes spin-offja volt) után először a Denevérembert a filmvásznon, még később még egy film erejéig (az 1991-es Batman visszatér) elvállalta a szerepet. Most ismét visszatér és a Sötét Lovag szuperpáncélját is magára ölti a The Flash című filmben, amely a címszereplő önálló spin-offja lesz. Korábban volt némi zavar azzal kapcsolatban, hogy Keaton csak, mint Bruce Wayne szerepelne és nem lesz rajta a jól ismert szuperhős gúnya. Most viszont a The Hollywood Reporter arról ír, hogy ez mégis megtörténik és „Keaton felveszi a Batman ruhát is”. Ráadásul még azt is hozzátette a cikk, hogy nem csak a Flash filmről van szó, hanem a színész több további DC moziban is szerepelne, de egyelőre még nem írta alá a szerződést. A részleteket most beszélik meg.

Korábban szó esett arról is, hogy Thomas Wayne, Bruce Wayne apja is szerepelhet majd a filmben – őt a DCEU-ban Jeffrey Dean Morgan alakította. Ez azért különösen érdekes, mert a Flashpoint (Flash-hez kötődő) univerzumban időutazás és alternatív idősíkok is szerepelnek és az egyikben Thomas Wayne vált Batmanné, miután Bruce meghalt és nem fordítva. Azonban a legfrissebb információk alapján Thomas Wayne egyáltalán nincs benne a forgatókönyvben.

A Flash film forgatókönyvének legutóbbi verzióját a Christina Hodson írta, aki többek között a Ragadozó madarakért is felelt, illetve most derült ki az is, hogy ő írja majd a női Karib tenger kalózai film szkriptjét, amelynek Margot Robbie lesz a főszereplője. Ami a Flash filmet, igazi „fejlesztési poklon” ment már keresztül, nagyon sok rendező jött és ment, amíg végül is Andy Muschietti-nél állapodtak meg – reméljük véglegesen. Ezra Miller még mindig a főszereplő, aki legutóbb az Igazság Ligája című filmben alakította Barry Allen karakterét. Ez annak ellenére is így maradt, hogy a színészről áprilisban egy videót láthattunk, hogy fojtogatott egy nőt.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu