A Naughty Dog PS5-re keres munkatársakat

Egy álláshirdetés szerint a The Last of Us Part 2 fejlesztője, a Naughty Dog új PS5-ös singleplayer-játékhoz keres fejlesztőket.

A The Last of Us Part 2 sikere után sokan találgatják, hogy vajon mi lesz a csapat következő lépése. Az Uncharted alkotói új mérföldkövet jelöltek ki legutolsó játékukkal, mely június hónap legtöbbet letöltött PlayStation 4 játéka lett.

Most pedig, a legújabb állásajánlat azt sugallja, hogy a stúdió már következő projektjét tervezi, ezt pedig a következő generációs Sony PS-re, PlayStation 5-re teszi. Először is eszköz-programozót keresnek, valakit, aki segít a következő generációs felületet kihasználva javítani a fejlesztők munkáján, mégpedig a „következő generációs grafikán” munkálkodva.

 

Ugyanígy keresnek környezet- és pályatervezőt egy egyszemélyes játékhoz, és egy „tehetséges animátort”, aki majd segít nekik megalkotni egy „ellenállhatatlan videójátékot a jövő projekteihez.”

„A munka magába foglalhatja a közelharci rendszerbe való besegítést vagy különböző ellenségtípusok és a szereplőgárda többi tagjának életre keltését.” – mondja a szórakoztatóipari álláshirdetés.

 

Neil Druckmann, a Last of Us franchise rendezője és a Naughty Dog alelnöke beszélt a stúdió jövőjéről. Habár kilátásba helyezett egy esetleges The Last of Us Part 3-at is, ugyanúgy ott áll a lehetősége egy teljesen új játék megalkotásának is. Druckmann szerint „a végén úgyis a legjobb ötlet győz.”

Akárhogy is, a csapat most megpihen a jól végzett munka után, mielőtt ismét beleállna a vihar szemébe, de úgy tűnik nem képesek sokáig nyugton maradni, máris elkezdték mozgatni a szálakat egy új singleplayer játék megtervezésére a PlayStation 5-höz.

Either way, the team is going to take a little breather before heading back into the fray with more action, but it looks like they’ve started to pull the strings to shape that new single-player video game we’ll see on PlayStaion 5.

 

A The Last of Us 2 már játszható PlayStation 4-en, és nagyon úgy tűnik, hogy nem csak megismétli az első rész sikerét, de annak stílusos generációzáró szerepét is.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu