Menu

Far Cry 6 szivárgás, megjelenési dátummal és lehetséges főgonosszal

A Far Cry 6 a szivárgás szerint még jelen generációs játék lesz, de ingyenesen frissül majd PS5-verzióra.

 

Nincs is E3 a jó öreg szivárgások nélkül. És úgy tűnik ez az év ezen szakaszában még akkor is igaz, ha nincs is E3 2020 amiről beszélhetnénk… Ma reggel, PS Store, a PlayStation digitális áruháza véletlenül kiszivárogtatta a Far Cry 6 létezését, a híres-neves lövöldözős széria legújabb részét, mely ezek szerint 2021. február 18.-án érkezik majd, s amely Gus Fring életrekeltőjét, Giancarlo Esposito-t szerepelteti majd.

A Breaking Bad sorozat hátborzongató főgonoszát alakító színész már a hónap elején elmondta, hogy egy nagy videójátékos projektbe vágta a fejszéjét, ennek kapcsán persze rögtön pletykák ütötték fel a fejüket. Most, mint azt a ResetEra-n észrevették, a PlayStation platform idő előtt leleplezte a Far Cry saga új epizódját. Az áruházi leírásra alapozva, a Far Cry 6 Yara-ba kalauzol majd el bennünket, egy trópusi paradicsomba, ahol megállt az idő. Az ország diktátora, Antón Castillo fel szeretné készíteni a fiát, hogy a nyomdokaiba lépjen egy nap, hogy helyreálítsa a dicsőséget hazája számára.

 

Minden jel arra mutat, hogy Giancarlo Esposito lesz a Diktátor.

Mi Dani Rojas-t alakítjuk majd, egy Yara-i lakost, kinek feladata lesz hogy kirobbantson egy forradalmat és felszabadítsa az országot az elnyomás alól. A kiszivárgott leírás kiemeli, hogy Yara lesz az eddigi legnagyobb nyílt világ a sorozat történetében. És még egy fontos dolog: azok, akik PS4-re vásárolják meg a játékot, automatikusan jogosulttá válnak a PS5 verzióra is, mikor az megjelenik.

 

Persze, mint minden szivárogtatásnál, most is óvatosnak kell lenni amíg nincs hivatalos bejelentés, még akkor is, ha a szivárogtató véletlenül maga a PlayStation. Most vasárnap a francia cég jó eséllyel bejelenti a játékot a Ubisoft Forward event-en belül, ahol is abban bízunk hogy olyan más nagyágyúk bemutató is szerepet kapnak majd, mint az Assassin’s Creed Valhalla vagy a Watch Dogs Legion.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Cammy (Street Fighter)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu