Far Cry 6 szivárgás, megjelenési dátummal és lehetséges főgonosszal

A Far Cry 6 a szivárgás szerint még jelen generációs játék lesz, de ingyenesen frissül majd PS5-verzióra.

 

Nincs is E3 a jó öreg szivárgások nélkül. És úgy tűnik ez az év ezen szakaszában még akkor is igaz, ha nincs is E3 2020 amiről beszélhetnénk… Ma reggel, PS Store, a PlayStation digitális áruháza véletlenül kiszivárogtatta a Far Cry 6 létezését, a híres-neves lövöldözős széria legújabb részét, mely ezek szerint 2021. február 18.-án érkezik majd, s amely Gus Fring életrekeltőjét, Giancarlo Esposito-t szerepelteti majd.

A Breaking Bad sorozat hátborzongató főgonoszát alakító színész már a hónap elején elmondta, hogy egy nagy videójátékos projektbe vágta a fejszéjét, ennek kapcsán persze rögtön pletykák ütötték fel a fejüket. Most, mint azt a ResetEra-n észrevették, a PlayStation platform idő előtt leleplezte a Far Cry saga új epizódját. Az áruházi leírásra alapozva, a Far Cry 6 Yara-ba kalauzol majd el bennünket, egy trópusi paradicsomba, ahol megállt az idő. Az ország diktátora, Antón Castillo fel szeretné készíteni a fiát, hogy a nyomdokaiba lépjen egy nap, hogy helyreálítsa a dicsőséget hazája számára.

 

Minden jel arra mutat, hogy Giancarlo Esposito lesz a Diktátor.

Mi Dani Rojas-t alakítjuk majd, egy Yara-i lakost, kinek feladata lesz hogy kirobbantson egy forradalmat és felszabadítsa az országot az elnyomás alól. A kiszivárgott leírás kiemeli, hogy Yara lesz az eddigi legnagyobb nyílt világ a sorozat történetében. És még egy fontos dolog: azok, akik PS4-re vásárolják meg a játékot, automatikusan jogosulttá válnak a PS5 verzióra is, mikor az megjelenik.

 

Persze, mint minden szivárogtatásnál, most is óvatosnak kell lenni amíg nincs hivatalos bejelentés, még akkor is, ha a szivárogtató véletlenül maga a PlayStation. Most vasárnap a francia cég jó eséllyel bejelenti a játékot a Ubisoft Forward event-en belül, ahol is abban bízunk hogy olyan más nagyágyúk bemutató is szerepet kapnak majd, mint az Assassin’s Creed Valhalla vagy a Watch Dogs Legion.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu