Call of Duty 2020: a Microsoft Store-on került elő az idei rész adatlapja?

Egy szokásos évben ebben az időszakban már rég leleplezték volna az idei Call of Duty részt, sőt, már a bétatesztek esedékesek. A koronavírus-járvány miatt azonban mégiscsak megtorpant a Call of Duty-részek fejlesztése, ráadásul a fejlesztő stúdiók marakodása sem tett túl jót a CoD idei felvonásának, mindezen okok torpant meg a projekt. Az Activision viszont megerősítette, hogy 2020-ban sem maradunk friss epizód nélkül, ez pedig most nagyon úgy tűnik, hogy a Microsoft Store rendszere is „megerősítette”.

És hogy honnan az idézőjel? Valójában egy bakiról van szó: az online boltban véletlenül feltűnt a The Red Door című játék adatlapja, ami elég egyértelműen a 2020-as Call of Duty rész kódneve. És hogy mi alapján gondoljuk ezt? Pár hete ugyanis a PSN-re is felkerült egy alfaverzió egy játékból, ugyanezen a néven, amelynek a Content ID azonosítója volt jelentőségteljes: EP0002-CUSA20074_00-COD2020INTALPHA1. Emellett pedig azt a jelentős tényt sem szabad elfelejteni, hogy kiadóként az Activision van megjelölve, arról nem is beszélve, hogy az M-es korhatár-besorolás is stimmel. Végül az adatlapon feltüntetett méret is passzol a két konzol esetében: az Xbox One-os változat épp akkora, mint a PSN-re felkerült verzió, vagyis 81.65GB.

A Call of Duty 2020-as kiadásának leírása egyébként elég ködös, így nem igazán lehet rájönni belőle, hogy miről fog szólni az új rész, vagy hogy hol, pontosan melyik korszakban, vagy idősíkban játszódik.

„Nem csak egyetlen igazság létezik. Ha válaszok után kutatsz, akkor készülj fel rá, hogy meg kell kérdőjelezned mindent, és elfogadni, hogy már semmi sem lesz olyan, mint azelőtt. Rád vár a Vörös Ajtó, vajon mersz majd belépni?”

Akárhogyan is, de nagyon úgy néz ki, hogy nincs már messze a hivatalos leleplezés.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu