A Splinter Cell visszatér? Ezt állítja az olasz szinkronszínész!

Sam Fisher kiéhezett rajongói örülhetnek: a karakter hangját adó olasz szinkronszínész szerint érkezik a következő Splinter Cell!

 

Nem volt új Splinter Cell játék az egész PlayStation 4 / Xbox One generáció alatt, természetes hát, hogy Sam Fisher, a sorozat főhősének rajongói minden kis pletykára ugranak, ami szeretett lopakodós játékuk visszatértéről árulkodhat.

Ők most örömmel fogadhatják a hírt, miszerint az olasz weboldal, a Multiplayer.it az UltraPop Festival keretein belül interjút készített Sam Fisher olasz hangjával, Luca Ward színésszel, aki gyakorlatilag megerősítette, hogy valóban új Splinter Cell-játék készül.

 

„Visszatér a Splinter Cell, mégpedig egy utolsó nagy kalandra, habár ebben a részletben én sem vagyok egészen biztos, ahogyan azt sem sikerült még eldönteniük, hogy 2021-ben jelenjen-e meg a játék. Elvileg 2020-ban jött volna, csak hát közbe szólt a COVID-19, és egy csomó projektnek megálljt parancsolt így 2020-ban, míg más projektek előre mozdultak, mint például a Cyberpunk 2077, melynek munkálataival lassan végzek is.”

 

„Na mindegy, a Splinter Cell visszatér, ebben biztos vagyok, ez már tény.”

 

Amint arra emlékezhettek, tavaly a The Information posztolt egy pletykát, amely arról szólt, hogy készülőben van egy új Splinter Cell és Assassin’s Creed-játék, melyek Oculus VR-exkluzívak lettek volna. Többet azóta sem hallottunk ezügyben, de van rá esély, hogy a Luca Ward által említett új Splinter Cell VR-exkluzív lehet.

Ha pedig így van, és valóban a virtuális valóságban leszünk ismét mi Sam Fisher, akkor nagy esély van rá, hogy belső nézetes játék készül, ami hatalmas váltás lenne az eddigi külső nézetből. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem lehet az új játék egy érdekes, vagy akár egyenesen innovatív újítás a lopakodós játékok műfaján belül.

 

A Ubisoft nem olyan régen tartotta Ubisoft Forward event-jét, habár az jóval gyengébbre sikerült, mint a megszokott Ubisoft E3-konferenciák. A vállalat azóta meg is erősítette, hogy lesz még egy event később ahol még többet fognak tudni mutatni. Ha az új Sam Fisher kaland 2021-ben érkezik, akkor valószínűleg azt is ott fogják bemutatni.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu