Ubisoft Forward: a tegnapi műsor csak a kezdet volt

A Ubisoft is rákapott erre a gyakoribb közvetítősdire.

Tegnap este tartotta meg első alkalommal a Ubisoft a Ubisoft Forwardot, aminek a YouTube chatje elég sok negatív kommentet, az ottani közvetítés pedig elég sok negatív értékelést kapott, főleg azért, mert bár beígérték a nézőknek, hogy ingyen megkapják a Watch Dogs 2-t a UPlay-fiókjukra, a rendszer összeomlott, és inkább erről beszéltek, nem pedig a bejelentésekről, amiben az egyetlen újdonság lényegében csak a Watch Dogs Legion megjelenési dátumának közlése volt, ugyanis az Assassin’s Creed: Valhalla megjelenési dátuma kiszivárgott (és ezt tegnap megírtuk), és a Far Cry 6 első videója, történetbeli részletei, és megjelenési dátuma is idejekorán csúszott ki a sajtó elé (és ezt is megírtuk tegnap – ma még azért szó lesz erről a játékról).

A tegnapi adás végén Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója, illetve jelenleg kreatív vezetője (tegnap taglaltuk, hogy miért is vette át ideiglenesen Guillemot ezt a posztot – a hétvégén a francia cég belsőleg robbant egyet, finoman fogalmazva…) azt mondta, hogy remélhetőleg élveztük a látottakat, és reménykedik, hogy szeretni fogjuk a közvetítés során látott játékokat. Büszke a Ubisoft csapataira, hogy nagyratörő, büszke, kreatív játékkínálatot képesek teremteni, de még nem mutattak meg nekünk mindent.

Guillemot hozzátette, hogy még több is van a tarsolyukban (akkor itt most tippelünk is egyet – Gods & Monsters megjelenési dátum, Rainbow Six Quarantine megjelenési dátum…), ezért nemsokára egy újabb Ubisoft Forward adást tartanak, ahol további információkat közölnek a játékaikról. Youssef Maguid, a Ubisoft kommunikációs specialistája hozzátette, hogy valamikor az év folyamán jön a második „előre Ubisoft” „egy tonnányi játékhírrel és új részletekkel”. Talán köztük lesz a Beyond Good & Evil 2 is.

Úgyhogy a Ubisoft is megy a Nintendo (Nintendo Direct) és a Sony (State of Play), sőt, akár a Microsoft (Xbox 20/20) után. Feltehetőleg csak ideiglenesen. Mindenesetre érdemes lesz várni a második Ubisoft Forwardra, ahol talán technikailag is bírni fogják a terhelést… nos, és mivel előre felvett videó volt ez az adás, a céges bomlásra nem reagáltak. A következő alkalommal már nincs menekvés – erről is beszélniük kellene.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu