Shadow Warrior 3 – 17 perc dicsőséges játékmenet [VIDEO]

A mai napon a Shadow Warrior 3 került terítékre, ahogy a kiadó Devolver Digital egy 17 perces „dicsőséges” játékmenet-videót adott közzé.

Sajnos a videó nem 4K-ban lett rögzítve, de így is szuperül néz ki.

A Flying Wild Hog következő játéka jövőre jelenik meg PC-re Steam-en, s amit már tudunk, hogy a Shadow Warrior 3 sokkal fókuszáltabb élmény lesz, mint az előző rész, ami csak játékmenet során generált extra tartalmakkal bírt.

 


A játékról:

 

A bukott shogun, Lo Wang és korábbi alkalmazója, a főgonosszá majd társsá lett Orochi Zilla egy valószerűtlen küldetésbe vágnak, hogy ismét elfogjanak egy ősi sárkányt amelyet véletlenül engedtek ki örök börtönéből. Golyók és pengék egész seregre elég tartalékával felszerelve Lo Wang-nek be kell járnia a világ feltérképezetlen részeit, hogy elkapja a sötét fenevadat, s hogy – már megint – meg tudja akadályozni az apokalipszis biztos eljövetelét. Ehhez csak egy halott isten maszkjára lesz szükség, egy sárkánytojásra, egy csipetnyi mágiára, s persze elég tűzerőre ahhoz, hogy visszatartsa a küszöbön álló kataklizmát.

 

Katanát egy tűzharcba…

Táncolj a halál szimfóniájára minden egyes összecsapás során, amint az elképesztő tűzerőt kombinálod a halálos pontosságú katana-csapásokkal, s körbe táncolsz a démoni hordák sorai közt a Shadow Warrior 3-ban.

 

Ügyes lábmunka

Váltogass folyamatosan a kecses mozgási technikák közt, a levegőben előre törve, a falon futva, duplaszaltózva, s a mutatós új vonóhorgot bevetve. Legyen mozgási szabadságod minden csata során!

 

Végezz ki, majd semmisíts meg!

Hajts végre látványos kivégzéseket hogy elnyerd legyőzött ellenfeled egy darabját, s megkaparintsd annak erejét! Szabadítsd rá ezt az erőt az ellenségeidre, hogy a harag és nagyhatalmú mágia megállíthatatlan tombolásává válj!

 

Dinamikus harci arénák

A Shadow Warrior 3 minden környezete veszélyes építményekből, elemekből, szerkezetekből épül fel, melyeket aktiválva a kreatív offenzív stratégia újabb rétege nyílik fel a játékos számára.

 

Neo-feudális Japán

Kelj át a mitikus Ázsia földjén, melyet körül leng a mágia és körbevesz az ősi szamurájok technológiája, melyet azonban most a japán folklór yokai-démonjai szálltak meg!

 

Móka-kacagás

Készülj a profin előkészített egysorosokra Lo Wang-tól, a célozgatásokra és kötözködésekre Zillaval, s a röhejbe hajló hülyeségekre, melyekkel a lehetetlen kaland jár majd, melynek végén a világvége helyett újabb nap virradhat.

 

A Shadow Warrior 3 elvileg csak az egyik bejelentett Flying Wild Hog projekt 2020-ban, legalábbis egy, a csapat fejével, Michał Szustak-al folytatott interjú alapján.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu