Mbappé, a PSG csatárja van az új FIFA 21 borítóján, és áll a bál!

Szinte felgyújtotta a netet az EA focijátékának, a FIFA 21 most elkészült borítója, amelyen Mbappé, a Paris Saint Germain csatárja látható örömmámorban és ez nagyon sokan nyilvánították ki nemtetszésüket.

Amíg várjuk a FIFA 21 bemutató trailerét, az EA Sports hirtelen mindenki nagy meglepetésére bemutatta a három borítóját az új futballjátékának és mindegyiken egyetlen közös pont van: Kylian Mbappé.

Három kiadás borítóját mutatták be: Standard, Champions és Ultimate – már mind a hármat elő is lehet rendelni.

A Paris Saint-Germain klub csatárja: Kylian Mbappé mind a három borítón szerepel és bár az Electronic Arts nagy eséllyel nem erre számított, de a FIFA közösségben enyhén szólva sem aratott nagy sikert a borító. A közösségi médiából szinte ömlenek a negatív kommentárok, amely az EA designdöntését kritizálják, sokan „borzalmasnak” titulálva a látványtervezést és azt követelik, hogy a FIFA sorozat legújabb borítója térjen vissza a sorozat eddig stílusához.

Talán nem meglepő, hogy focista viszont nagyon örül neki, amiért ekkora megtiszteltetés érte. Ezekkel a szavakkal üdvözölte a döntést:

„A FIFA borítójára kerülni igazi megtestesült álom!”

A focista már egyszer volt borítón: Filip Bondy: The World Cup című könyvének a borítóján is szerepelt, ez már tehát a második olyan médium, ahová felkerül.

„Gyerekkorom óta játszom ezt a játékot és hatalmas megtiszteltetés, hogy a focisták új generációját képviselhetem ezzel a FIFA 21 boritóval. Arról nem is beszélve, hogy más fantasztikus legendákkal oszthatom meg ezt a megtiszteltetést.”

Mbappé ezzel a korábbi FIFA borítókra utal, ahol például olyan híres sztárokat láthattunk az előző részekben, mint Ronaldo.

Az EA Sports a FIFA 21 hivatalos bemutatóját nagy eséllyel a holnap hat órakor induló Xbox rendezvényre tartogatja, amely így egyben az Xbox Series X verzió különlegességeit is bemutatja. Akik megveszik jelenlegi generációra a FIFA 21-et, azok egyben automatikusan megkapják a következő generációra is az Xbox rendszerén keresztül, külön nem kell majd fizetni érte.

A FIFA 21 PS4-re, Xbox One-re, PC-re és Nintendo Switch-re egyaránt érkezik október 9-én, illetve PS5-re és Xbox Series X-re is, ahogy az újgenerációs konzolok megjelennek. Ami viszont a PC-sek számára rossz hír, hogy a PC-s verzió semmilyen next-gen grafikus megoldást sem tartalmaz majd, a PC-sek tehát grafikai téren ugyanazt kapják, mint a jelenlegi generációs konzolosok.

A szóban forgó borítókat lent láthatjátok. Nektek mi a véleményetek róluk?

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu