Phantom Doctrine 2: The Cabal: XCOM helyett lopakodás [VIDEO]

A Phnatom Doctrine második része több téren is változtat az első felvonás után.

A CreativeForge Games bejelentette a Phantom Doctrine 2: The Cabal-t, amit most a lengyel PlayWay S.A. fog kiadni (ők is kicsit megkomolyodtak, hasonlóan a City Interactive-ként elhíresült CI Games-hez – a Play is korábban az újságárusoknál volt jelen a játékaival kiadóként), és most az XCOM stílusától is eltávolodást láthatunk, ugyanis a játékmenet most főleg a külső nézetes lopakodásra fog építeni. Tehát XCOM helyett Hitman…?

A Steam-oldalon több részletet is láthatunk a játékról. A játék alcímében felbukkanó Cabal ugyanis egy rejtélyes, bűnözői hírszerző ügynökséget takar, és ezt nekünk kell megállítani. Ezért körbe fogjuk utazni a világot, így az egzotikus esőerdőktől kezdve a félreeső településeken át a nagyobb metropoliszokig is eljutunk. Kémkednünk kell, be kell jutnunk a szervezetbe, fel kell vennünk mások személyiségét, és így kell majd az ellenfeleinket kiiktatnunk. Persze közben ki kell találnunk, hogy ki a bajtársunk, és ki lesz az, aki az első adandó alkalommal a hátunkba döfné azt a bizonyos bökőt.

A játék története alternatív történelmet kínál: ebben az 1986-os csernobili katasztrófa egy terroristatámadások sorozatának kezdete volt, és a The Cabal állt az egész mögött. Elvileg. Lehet, hogy mégsem? Új játékmódok és játékmenetbeli opciók várnak ránk – most valós időben, külső nézetből fogunk játszani, és a lopakodással, csendes gyilkosságokkal, ellenfeleink helyének átvételével, a holttestek elrejtésével, lövöldözéssel, tervezéssel, és az új ügynökök felbérelésével fogjuk az időt tölteni. Ez többnyire meg is felel annak, amit a Hitman-sorozatban láthatunk. Minden feladathoz taktikai tervezés és a csapatunk jó kezelése kell, és rajtunk áll, hogy a sok alternatíva közül melyiket választjuk a küldetés teljesítéséhez.

Gépigény is van már:

  • Minimum rendszerigény:
  • Operációs rendszer: 64-bites Windows 7
  • Processzor: Intel Core i5-2500 3,3 GHz-n vagy AMD Phenom II X4 940, vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7870, vagy jobb
  • DirectX: DX11
  • Szabad tárhely: 60 GB

 

Ajánlott rendszerigény:

  • Operációs rendszer: 64-bites Windows 7, 8 (8.1), vagy 10
  • Processzor: Intel Core i7-4790 4 GHz-en, vagy jobb
  • Memória: 16 GB RAM
  • Videókártya: Nvidia GeForce GTX 1070 vagy AMD Radeon RX Vega 56 8 GB VRAM-mal, vagy jobb
  • DirectX: DX11
  • Szabad tárhely: 60 GB

 

A Phantom Doctrine 2: The Cabal megjelenési dátuma PC-n jelenleg még „szupertitkos”.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu