Menu

Új PlayStation ’State of Play’ event, PS5 játékokkal

Azért csak óvatosan azokkal az elvárásokkal – a PlayStation 4 és a PS VR is műsoridőt kap majd, a Crash Bandicoot 4-el a főszerepben.

 

Ha újabb részletek felfedésére vártál a PlayStation 5-el kapcsolatban, akkor most örülhetsz, mert a Sony most jelentette be augusztus 6.-ra, hogy újabb State of Play-el ünnepelnek. A műsorra tűznek több PS5-re megjelenő játékot, miközben a PlayStation 4-ről és a PS VR-ról sem mulasztanak el beszélni.

Az új State of Play 40 perces lesz, és a Crash Bandicoot 4: It’s About Time lesz a műsor egyik legfőbb szereplője, vele nyit majd az esemény. A PS5 játékok? A Sony megerősítette, hogy látni és hallani fogunk néhány frissítést, melyek főképp a third party és indie játékokat érintik majd. Ezek nagy részével már találkozhattunk a PS5 leleplezéskor júniusban. Szóval sem az új projektek, sem a gépre érkező játékok kapcsán nem igazán számíthatunk új információkra.

“Hogy pontosítsunk: nem lesznek friss infók a PlayStation Studios kapcsán most csütörtökön. Nem lesz szó hardverről, árról, a készletekről vagy a megjelenési dátumokról. Csütörtökön kifejezetten azokra a király játékokra összpontosítunk, amelyek hamarosan belépnek a PlayStation világába,” olvasható a hivatalos PlayStation blog oldalán. Az event követhető lesz a PlayStation hivatalos csatornáin augusztus 6.-án csütörtökön este 22:00-től.

A Sony szavaiból kiindulva a PS5 játékhírek valószínűleg leszoríthatóak lesznek Hitman 3-ra, a Project Athia-ra a Square Enix-től, vagy a Little Devil Inside-ra, habár többet jelenleg nem tudunk erről írni.

Az új State of Play híre kicsivel azután jött, hogy megerősítették, hogy a DualShock 4 nem fog működni a PS5 játékokkal.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Rikku (Final Fantasy X)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu