Új PlayStation ’State of Play’ event, PS5 játékokkal

Azért csak óvatosan azokkal az elvárásokkal – a PlayStation 4 és a PS VR is műsoridőt kap majd, a Crash Bandicoot 4-el a főszerepben.

 

Ha újabb részletek felfedésére vártál a PlayStation 5-el kapcsolatban, akkor most örülhetsz, mert a Sony most jelentette be augusztus 6.-ra, hogy újabb State of Play-el ünnepelnek. A műsorra tűznek több PS5-re megjelenő játékot, miközben a PlayStation 4-ről és a PS VR-ról sem mulasztanak el beszélni.

Az új State of Play 40 perces lesz, és a Crash Bandicoot 4: It’s About Time lesz a műsor egyik legfőbb szereplője, vele nyit majd az esemény. A PS5 játékok? A Sony megerősítette, hogy látni és hallani fogunk néhány frissítést, melyek főképp a third party és indie játékokat érintik majd. Ezek nagy részével már találkozhattunk a PS5 leleplezéskor júniusban. Szóval sem az új projektek, sem a gépre érkező játékok kapcsán nem igazán számíthatunk új információkra.

„Hogy pontosítsunk: nem lesznek friss infók a PlayStation Studios kapcsán most csütörtökön. Nem lesz szó hardverről, árról, a készletekről vagy a megjelenési dátumokról. Csütörtökön kifejezetten azokra a király játékokra összpontosítunk, amelyek hamarosan belépnek a PlayStation világába,” olvasható a hivatalos PlayStation blog oldalán. Az event követhető lesz a PlayStation hivatalos csatornáin augusztus 6.-án csütörtökön este 22:00-től.

A Sony szavaiból kiindulva a PS5 játékhírek valószínűleg leszoríthatóak lesznek Hitman 3-ra, a Project Athia-ra a Square Enix-től, vagy a Little Devil Inside-ra, habár többet jelenleg nem tudunk erről írni.

Az új State of Play híre kicsivel azután jött, hogy megerősítették, hogy a DualShock 4 nem fog működni a PS5 játékokkal.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu