Menu

Az Activision szerint közel már a Call of Duty 2020 bejelentés

A Call of Duty 2020-at nem kisebb csapatok fejlesztik, mint a COD-veterán Treyarch és a legendás Raven Software, akik szintén a franchise-on dolgoznak.

Az év ezen pontján az Activision már fel szokta fedni aktuális játékait, de 2020 más volt sajnos, s így még mindig nem ismert a game hivatalos neve vagy a megjelenési dátum, két dolog azonban biztos: a játék még idén megjelenik, s szoros partnerségben dolgozik együtt rajta a Treyarch és a szakmában szintén megkerülhetetlen Raven Software, fedte azt fel az Activision negyedéves pénzügyi jelentésében.

“A játék máris fantasztikusan néz ki, a belsős csapat pedig remekül szórakozik a játék kampányát, illetve online módjait próbálgatva – ez az, ami megosztja most a fejlesztők figyelmét.” mondta az Activision igazgatója, Bobby Kotick. “Szóval annyit tudok mondani erről, már ami a megjelenési időt illeti, hogy szerintem hamarosan többet is megtudtok erről.” – tette hozzá.

 

 

Ezzel úgy tűnik, hogy a fejlesztés körüli problémák pletykái megerősítést nyertek, mert a 3 éves ciklus, melyet a széria követ 2012 óta egy Sledgehammer Games-játékra mutatott, de ahogy azt Jason Schreier újságíró írta a tavalyi év közepén, belső konfliktusok a séma megváltoztatásához vezettek.

“Immáron hivatalos. Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy megmutassuk mit sikerült kifőznünk a Raven Software-el” jelentette be a hivatalos Treyarch account. “Igen izgatottan jelentjük be a partnerségünket a Treyarch-al az idei év Call of Duty-ja kapcsán. Alig várjuk, hogy többet mutathassunk!” – tette hozzá a legendás Raven Software, akik egykor a Star Wars: Jedi Knight 2-t tették le az asztalra, azóta viszont, hogy jelentős létszámcsökkentésre kényszerültek úgy 10 évvel ezelőtt, rendszeresen játszanak támogató szerepet a Call of Duty saga epizódjainak fejlesztésében.

A játék mögött meghúzódó koncepció nem ismert, ahogyan a megjelenési dátum sem, de több szivárgás is a hidegháború felé mutat, egy októberi megjelenési ablakkal.

Mindeközben a Call of Duty Modern Warfare és a Warzone multiplayer-e a Season 5, azaz ötödik évadja felé tart, amivel a battle royale-játék nem csak egy remek mellékág marad, de még hivatalos bejelentések felületeként is fogják használni. “Szóval, ha a Warzone-ra nézel, nem csak egy nagyszerű játékélményre számíthatsz, hanem egy nagyszerű platformra is ahhoz, hogy hogy azon keresztül információkat és híreket csepegtessünk egyenesen a közösségünknek, úgy, ahogy korábban soha.” – magyarázta Kotick.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu