A Fallout New Vegas direktora új játékon dolgozik, ami nem az Avowed

Az Obsidian csapata több projekttel is foglalkozik jelenleg, amelyek közül Josh Sawyer vezeti az egyiket – amely nem az Avowed lesz!

 

Mióta csak aláírták exkluzivitásuk szerződését a Microsoft-al, az Obsidian keményen dolgozik egyszerre több projekten is. A Grounded csak a napokban mutatkozott be Preview verzióban az Xbox One-on és PC-n, amelyben egyébként mini emberkékkel kell túlélni a rovarok földjén. Az Avowed-ot pedig a nem rég megrendezésre került Xbox Games Showcase-en mutatták be, amely egy fantasy RPG lesz Xbox Series X-re, ami Eora, azaz a Pillars of Eternity világában játszódik majd. Mindezek mellett pedig a csapatnak ahhoz is maradtak erőforrásai, hogy előrukkoljanak a The Outer Worlds első DLC-jével.

 

 

Ha mindez nem lenne elég, Josh Sawyer, a szinte tökéletes Fallout: New Vegas és a múltidéző Pillars of Eternity saga rendezője is meglepetéssel rukkolt elő számunkra, amikor is közölte, hogy az Obsidian-nak dolgozik saját projektjén, amiről egyelőre semmit sem tudni. De a szavai persze máris elegendőek voltak ahhoz, hogy mindenki izgatottá váljon, főleg az alkotó korábbi munkái fényében.

Habár Sawyer nem mondott erről többet, megindult az online spekuláció, s akadnak olyanok, akik ebben a Pillars of Eternity 3 fejlesztésének megerősítését látják, hiszen a rendező bábáskodott a széria korábbi darabjai felett is. Emellett már az Avowed is a saga újraértélmezésének tekinthető. Akárhogy is, akár a sorozat következő darabjáról van szó, akár egy új IP-ről, várnunk kell még, hogy többet tudhassunk meg. Az mindenesetre várható, hogy a játék vagy RPG lesz, vagy lesznek benne RPG elemek.

Mindez idő alatt az Obsidian naptára tele lett tűzdelve olyan projektekkel, melyek tovább növelik őket, mint vállalatot. Újabban még olyan játékok fejlesztését is elvállalják, melyek igen messzire viszik őket komfortzónájuktól, mint például a Grounded-ét, ami bugjai ellenére, mint koncepciós preview igen kellemes érzéseket hagyott azokban, akik Early Access során kipróbálták. A játék kipróbálható Game Pass-en keresztül PC-n és Xbox One-on.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu