Menu

Vader Immortal – A Star Wars VR Series – PS VR megjelenés [VIDEO]

Az ILMxLAB VR élményének, a Vader Immortal-nak mindhárom epizódja egyszerre jelenik majd meg, ez kapott most egy előzetest.

 

Azt ígérték, hogy olyan State of Play-t kapunk, ahol a PlayStation VR is szerepet kap, s a PS4 egyik legnagyobb VR-bejelentése kétségtelenül a Star Wars Vader Immortal volt, az akció játék, melyben az ikonikus Sith Nagyúr, Darth Vader végre Oculus-ról a Sony gépére teszi át főhadiszállását.

Az ILMxLAB a Black Shamrock studióval együtt dolgozott ezen a PS VR adaptáción. Már korábban is tudtuk, hogy ez a cím PS VR-ra jön a nyáron, de egészen eddig nem volt ismert a pontos megjelenési dátum. Augusztus 25-el a Sony virtuális valóság kütyüjének tulajdonosai is megtapasztalhatják az Erő igazi hatalmát, melyet az ILMxLAB szállít. A bejelentés részeként új előzetes is megjelent, amellyel szemügyre vehetjük az Erő tombolását, amint ellenségeinket a levegőbe hajítjuk többek között.

 

 

A játék először Oculus Quest-exkluzívként látta meg a napvilágot, három különálló epizóddal, amelyek most egyszerre érkeznek majd PS4-re. “Már normális körülmények között is nehéz lehet s kihívást jelenthet egy fejlesztés, de ha ehhez hozzáadjuk a járványt, s azt, hogy otthonról kell dolgoznunk még nehezebbé válik az ügy.” – mondta az ILMxLAB producere Harvey Whitney a Playstation blogon, megjegyezve, hogy a Black Shamrock stúdió szintén részt vett a PS-verziós munkálatokban.

Érdekessége a Vader Immortal-nak, hogy lehetővé teszi különböző harci stílusok használatát, váltogatva a fénykardok variációi között. Kalandunk során ebben a jól ismert sci-fi fantasy világban, Jedik, droidok és szörnyű lények ellen küzdünk majd, mint például a Jedi visszatérben látott Rancor.

A Vader Immortal: A Star Wars VR Series a Lucasfilm sorozatának első kitekintője volt a virtuális valóságba, nem rég pedig bemutatták a Tales From the Galaxy’s Edge első részleteit, ami a ILMxLAB új fejlesztése lesz, s az idén érkezik Oculus Quest-exkluzívként.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love

NAPI COSPLAY BABE: Rikku (Final Fantasy X)

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu