Vader Immortal – A Star Wars VR Series – PS VR megjelenés [VIDEO]

Az ILMxLAB VR élményének, a Vader Immortal-nak mindhárom epizódja egyszerre jelenik majd meg, ez kapott most egy előzetest.

 

Azt ígérték, hogy olyan State of Play-t kapunk, ahol a PlayStation VR is szerepet kap, s a PS4 egyik legnagyobb VR-bejelentése kétségtelenül a Star Wars Vader Immortal volt, az akció játék, melyben az ikonikus Sith Nagyúr, Darth Vader végre Oculus-ról a Sony gépére teszi át főhadiszállását.

Az ILMxLAB a Black Shamrock studióval együtt dolgozott ezen a PS VR adaptáción. Már korábban is tudtuk, hogy ez a cím PS VR-ra jön a nyáron, de egészen eddig nem volt ismert a pontos megjelenési dátum. Augusztus 25-el a Sony virtuális valóság kütyüjének tulajdonosai is megtapasztalhatják az Erő igazi hatalmát, melyet az ILMxLAB szállít. A bejelentés részeként új előzetes is megjelent, amellyel szemügyre vehetjük az Erő tombolását, amint ellenségeinket a levegőbe hajítjuk többek között.

 

 

A játék először Oculus Quest-exkluzívként látta meg a napvilágot, három különálló epizóddal, amelyek most egyszerre érkeznek majd PS4-re. „Már normális körülmények között is nehéz lehet s kihívást jelenthet egy fejlesztés, de ha ehhez hozzáadjuk a járványt, s azt, hogy otthonról kell dolgoznunk még nehezebbé válik az ügy.” – mondta az ILMxLAB producere Harvey Whitney a Playstation blogon, megjegyezve, hogy a Black Shamrock stúdió szintén részt vett a PS-verziós munkálatokban.

Érdekessége a Vader Immortal-nak, hogy lehetővé teszi különböző harci stílusok használatát, váltogatva a fénykardok variációi között. Kalandunk során ebben a jól ismert sci-fi fantasy világban, Jedik, droidok és szörnyű lények ellen küzdünk majd, mint például a Jedi visszatérben látott Rancor.

A Vader Immortal: A Star Wars VR Series a Lucasfilm sorozatának első kitekintője volt a virtuális valóságba, nem rég pedig bemutatták a Tales From the Galaxy’s Edge első részleteit, ami a ILMxLAB új fejlesztése lesz, s az idén érkezik Oculus Quest-exkluzívként.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu