Final Fantasy VII Remake – lemezen és digitálisan is tarol [VIDEO]

A Final Fantasy VII Remake két verziója együtt már 5 millió eladott példány körül jár, az FF7 a Square Enix legsikeresebb címe digitálisan.

 

A digitális és lemezes eladások túlszárnyalták az 5 millió példányt, jelentette be a Square Enix.

A játék emellett a legsikeresebb digitálisan értékesített cím lett a Square Enix számára PlayStation-ön: a cég történetének legsikeresebbje több mint 2 millió eladott digitális példánnyal büszkélkedhet.

A Final Fantasy VII Remake PlayStation 4-re jelent meg április April 10-én világszerte. Nézzük a játék rövid áttekintőjét a Square Enix-től:

A Final Fantasy VII Remake a legmodernebb gaming technológiák felhasználásával született újjá, újra álmodva az ikonikus eredeti játékot, mely újradefiniálta anno az RPG-k műfaját. Felejthetetlen karaktereivel s egy történettel, melyet az egyik legerősebbnek tartanak a videójátékok történetében garantáltan elvarázsol, akárcsak hibrid harcrendszerével, melyben keveredik a valós idejű akció a stratégiával és parancsalapú harccal. A projekt első játéka Midgar óriási városában játszódik, s egy teljesen önálló élményt nyújt, mélyebbre nyúlva a világba s karaktereinek hátterébe, mint valaha.

A játék olyan különleges történetbe vonzza be játékosait, melyben a Shinra Electric Power Company, ez a sötét nagyvállalat irányítja a bolygó életerejét. Cloud Strife, a Shinra elit SOLDIER alakulatának egykori tagja zsoldosnak állt, s úgy dönt, hogy segít egy földalatti ellenálló mozgalomnak – akik magukat csak Avalanche-nek hívják – a Shinra elnyomó ereje elleni harcban.

Most pedig nézzétek meg az új, “101” címet viselő előzetest:

 

 

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu