Az Xbox pihenőre küldi Xbox 20/20-as programját

Az eddigi modell, az Xbox 20/20 szerintük megkötötte a cég kezét abban, ahogyan felhasználóikkal kommunikálhattak.

 

A koronavírus mindent megváltoztatott, így az új generációs konzolok marketingstratégiáját is. Éppen ezért, s az általa felgerjesztett kereskedelmi háború miatt még bizonytalanabbá vált a gépek ára, illetve az új konzolok megjelenési ideje.

A kezdeti tervek közül nagyon sok változott a járvány miatt, s most ez a helyzet a Microsoft Xbox 20/20-as programjával is, amely tavaly májusban indult. A redmondi cég frissítette hivatalos blogját, miszerint elhagyják a formátumot, amellyel havi bejelentéseket terveztek tenni az Xbox Series X és annak játékai kapcsán egészen a megjelenés pillanatáig.

A Microsoft megerősítette, hogy nem használják tovább a brandet, de persze ez nem jelenti azt, hogy az Xbox gépcsaládhoz kapcsolódó hírekről is le kellene mondanunk. A blogbejegyzés a következőképpen néz ki:

„Remek év áll az Xbox előtt. Miután újraértékeltük az év hátralevő részére tervezett programjainkat, arra jutottunk, hogy elhagyjuk az Xbox 20/20 kifejezést, hiszen az azt sugallja, hogy információinkat csak ezen az egy csatornán kommunikáljuk majd, havi rendszerességgel.

 

Sok más csatorna adott számunkra ahhoz, hogy információkat szolgáltassunk az Xbox Series X-ről, új játékokról, mint a Halo Infinite, vagy a cloud play-ről Xbox Game Pass-el. Sokféleképpen osztjuk majd meg ezeket a híreket. Néha majd show-kat tartva, máskor YouTube videókon át, vagy akár másokkal együttműködésben, de az is lehet, hogy az Xbox Wire-ön át. Flexibilisek akarunk maradni abban a tekintetben, hogy hogyan kapcsolódunk hozzátok.”

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu