Spider-Man Miles Morales – Ray-tracing akcióban és egyéb részletek

Az Insomniac megmutatta hogyan is fest a ray-tracing PlayStation-ön, emellett pedig egyéb részleteket is elárult a Spider-Man Miles Morales kapcsán.

 

A Spider-Man Miles Morales a PS5-ös felhozatal egyik legerősebb nyitócíme. A Marvel’s Spider-Man különálló spin-off-ja, mellékága szintén az Insomniac-nál készül, a csapat most belement néhány részletbe a játék kinézetét illetően.

Az Insomniac játékában még a tócsákból is visszatudunk majd tükröződni, köszönhetően a ray-tracing technológiának.

 

 

A képen, melyet láttok egy tócsa látható, ami azért poén, mert megjelenése óta szekálják a stúdiót a 2018-as Spider-Man tócsáiért, így ez egy kis odaszólás a fanyalgóknak. A képen a hős Miles Morales Pókember jelmezben látható, amint keze éppen visszatükröződik egy aszfalton lévő tócsából. Most először látjuk igazán azt, hogy mire is képes a konzolos ray-tracing, melyről az új generációban még sokat fogunk beszélni.

James Stevenson, az Insomniac Games közösségi kapcsolatokért felelős vezetője tette ki végül egy tweet-ben a képet, melyben meghív minket ray-tracing tócsákat nézni.

A sztori, mint az már ismeretes, télen játszódik majd, egy évvel az előző játék után.

A hivatkozott EW (Entertainment Weekly) cikk izgalmas újdonságokról rántja le a leplet a játékkal kapcsolatban, ami a havas télen játszódik majd, egy évvel az előd után. Morales harlemi otthona csatatérré változott. Egy energetikai vállalat és egy high-tech bűnöző banda háborúzik egymással. Mivel az Insomniac nem tartja játékát egyenes folytatásnak, s a 2018-as játék végefőcím utáni jelenete ellenére nem nevezik Spider-Man 2-nek.

A stúdió mégis olyan történetet szeretne elmesélni, mely „érzelmi sokként” hat majd, s amely „illik majd az első játék nyújtotta élményhez.” Kijelentik azt is, hogy lesznek új animációk, játékmechanikák, mozdulatok és képességek, mint például a láthatatlanság vagy az elektromosság feletti hatalom. Arra is utalnak, hogy egy ponton talán Morales és Peter Parker együttműködnek majd, ami így nem zárja ki a „barátságos és közkedvelt” Pókarc jelenlétét sem.

Még több infóért sajnos még várnunk kell. A Marvel’s Spider-Man Miles Morales 2020 év végére várható, s nyitócím lesz a PS5 katalógusában.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu