A Warner Bros. Montreal új Batman-játékot jelent be DC FanDome-on

A Suicide Squad: Kill the Justice League megerősítve – ez lehet az új Batman-játék hivatalos címe! De vajon magát a Denevérembert látni fogjuk még?

A Warner Bros. Games Montreal a DC FanDome-on jelenti be új Batman-univerzumban játszódó játékát, így ünnepelve meg augusztus 22.-ét. Habár ez nem hivatalos még, de minden jel arra utal, hogy a Batman: Arkham Origins készítői új videójátékon dolgoznak, melynek egyik főszereplője maga az álarcos igazságosztó lehet.

„Gamerek! Nem akarjátok kihagyni az első ízelítőt az új és izgalmas játékból, lesz kérdezz-felelek is a készítőkkel!” – jelentette be a DC Comics az eventtel kapcsolatban. Állítólag úgy 20 perces lesz a beszélgetés, és hazai idő szerint este 19:30-kor veszi kezdetét szombaton, augusztus 22.-én.

 

 

Nem csak ennyit tudtunk meg a DC FanDome műsoráról. Ebben a tekintetben, ránézve a fenti műsorra azonnal látható is, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League tulajdonképpen a következő Suicide Squad-játék hivatalos címének is tekinthető. Az első kép alapján feltételezhető, hogy ez egy Justice League/Igazság Ligája kontra Suicide Squad/Öngyilkos Osztag sztori lesz, melyet a képregénykiadó 2018-ban jelentetett meg.

„Will Arnett – Batman hangja a The Lego Batman Movie animációs filmben – lesz a régóta várt Rocksteady Studios videójáték leleplezésének házigazdája,” – mondta a burbanki képregénykiadó, hozzátéve azt is, hogy egy nagyjából 20 perces beszélgetésre számíthatunk majd augusztus 23.-án, hajnali 2 órától.

Most, hogy megerősítették a régóta pletykált játék nevét, egy kicsit talán biztosabbak lehetünk benne, hogy a Warner Bros. Games Montreal produkciója mellett leleplezik a várható Gotham Knights-ot is, már ha ez lesz a címe, mindenesetre óvatosan kell bánni a pletykákkal, de állítólag egy soft-reboot lesz az Arkham sagában, amelyben a Baglyok bírósága lehet Bruce Wayne-nek és társaságának ellensége.

A DC FanDome sorozatok, filmek, és képregények bemutatója is lesz majd, persze DC-karakterekkel, mint Superman, Wonder Woman, Batman stb. – miközben lesz egy külön panel Zack Snyder saját Justice League vágásának is, illetve a Warner Bros. Pictures filmjeinek a 24 órás műsoron belül, mint például a The Flash, a Black Adam, vagy az új The Batman vagy Suicide Squad filmek.

Sok még a program, melyet nem jelentettek be a műsorból, tehát az is lehet, hogy lesz itt még másik videójáték is. Mondjuk egy Injustice 3, melyről egy ideje szintén pletykálnak a közösségi médiában, ami egyébként így is kap panelt, akár jön az új játék, akár nem: mégpedig Inside Injustice – Making the Hit Games & Comics címmel.

Az Injustice műsora azt ígéri, hogy „mögé pillanthatunk a sikeres Injustice játékok és képregények készítésének.”

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu