Xbox Series X – Németországban kiállították a gépet

Habár már életnagyságban is megcsodálható az Xbox Series X, arról még mindig semmit nem tudunk, hogy mikor jön vagy mennyibe kerül majd.

 

Egyre nagyobb várakozással vagyunk az új konzolok felé, s habár megjelenésük egyre közeledik, mégsem fedte még fel sem a Microsoft, sem a Sony az Xbox Series X vagy PS5 árát. Nos, a redmondiak legalább már megmutatták magát a gépet a valóságban is, ezzel segítve, hogy kicsit jobban el tudjuk képzelni az irányvonalat, melyet majd a jövő Xbox-nemzedéke képviselni fog.

A Microsoft bemutatott egy kiállítási darabot az új konzolból a németországi Saturn Xperion e-Arena event-jén. A kíváncsiságra reagálva több felhasználó is osztott meg képet az új Xbox-ról. Az Xbox Series X igen stílusosnak tűnik, mérete pont optimális. A zöld fény a gép felső részén valóban igen jellegzetesre sikeredett, ahogy azt a promóciós képek alapján is sejteni lehetett.

 

 

Hiába láttuk ugyanakkor már a gépet, tudjuk, hogy néz ki és mekkora, ha azt továbbra sem lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni, illetve, hogy pontosan mikor is jön majd. Ezek mellett is vannak még ismeretlen tényezők a gép megjelenésével kapcsolatban. Az elmúlt hetekben egyre hangosabbá vált az a pletyka, miszerint hamarosan bejelentik az Xbox Series S-t, amelynek létezését ugyan nem erősítette meg a Microsoft, de egyre több és több jel utal a létezésére. Még a gép specifikációi is kiszivárogtak, ha hihetünk az ilyesminek: állítólag egy gyengébb és kisebb méretű Xbox Series X lesz, amint az várható is volt egyébként.

Hála a fotóknak, melyek Németországban készültek, most már nagyjából el tudjuk azt képzelni, hogy mekkora hely is kell majd a gépnek a TV mellett.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu