NBA 2K21: Videó a megújult My Team-ről [VIDEO]

Tovább tudjuk majd vinni az NBA 2K21-ben elért eredményeinket és megszerzett kártyáinkat a jelen generációs My Team-ből next-genre.

 

Az NBA idei szezonját eltolták a koronavírus miatt, döntőit pedig még mindig játsszák, miközben az átigazolások már eldőltek. A virtuális világban azonban nem ilyen állóháború zajlik a sportágban: a 2K Sports teljesen kidolgozott szezonnal várja a játékosokat, rengeteg újdonsággal a sorozat rajongókedvenc módjában, az NBA 2K21 My Team-jében. A sportjáték minden részében fontos szerepet játszó játékmód idén megújul, s erről most játékmenet videó is érkezett.

A 2K bejelentette a My Team legnagyobb újításait, bizonyítva, hogy komolyan ráfeküdt a témára, új fícsörökkel elkápráztatva a rajongókat.

 

 

A legfontosabb változások pontokba szedve:

 

  • Szezonváltakozás, új évadok az NBA 2K21-ben. Az szezonok váltakozásával új tartalmak érkeznek játékunkba, s ez az egész évnyi játékra kiható újdonságot vonultat fel. Ez teljesen ingyenes mindenki számára, nem kerül pénzbe.
  • Jelvények és kártyafejlődések testreszabása. A jelvények visszatértek, s bronz kategóriájú játékosoktól egészen a Hall of Fame sztárjaiig bárkivel elérhetőek. Az Evolution kártyák most már szerteágazó fejlődéssel bírnak, így tudod manipulálni azt, hogy hogyan fejlődjenek az egyes kártyáid.
  • Új Limited Mode / Unlimited Mode 2.0. A Limited olyan játékmód lesz, amelyben megadott ideig mérettethetjük meg magunkat hétvégente, péntektől vasárnapig, minden alkalommal új szabályok szerint, ahol is minden játékosnak esélye van Champion Ring-ek, azaz bajnoki gyűrűk szerzésére. Minden hétvégén új ilyen gyűrű válik elérhetővé, szerezd meg az összes szezonális gyűrűt, hogy felnyisd a legjobb Limited játékmód-jutalmakat. Ehhez jön még hozzá, hogy az Unlimited Mode-ot alaposan átdolgozták, mely 9 ligából áll, amelyeken át kell kosaraznunk magunkat ahhoz, hogy a csúcsra jussunk.
  • Az Exchange, vagy másnéven cserepiac. Mostantól elcserélheted azokat a kártyákat, melyek nem kellenek, olyan kártyákra, melyek aztán a paklid szerves részét képezik majd.
  • Az Idol Series Collection az NBA történetének legnagyobb játékosait foglalja magába, sztárokat a múltból és a jelenből. A kártyagyűjtemény 15 lapból áll majd, melyeket szeptembertől fokozatosan hoznak majd ki, akkor debütál majd az első Pink Diamond kártya.

 

Ezek mellett a 2K megerősítette azt is, hogy mentésünket és kártyagyűjteményünket is át tudjuk majd vinni a jelen generációról a következő generációs változatba, ha egy gépcsaládon belül tesszük ezt. Ez azt jelenti, hogy PS4-ről PS5-re, Xbox One-ról Xbox Series X-re vihető át a mentés.

Az ingyenes demó hamarosan megjelenik, amellyel szemügyre vehetjük majd, hogy mit is tud az NBA 2K21 jelen generációs rendszereken.

Az NBA 2K21 PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re, Nintendo Switch-re és Google Stadia-ra érkezik majd szeptember 4.-én.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu