Marvel’s Avengers: Black Widow és Miss Marvel kapcsolata

Laura Bailey színésznő mesélt egy kicsit a Marvel’s Avengers-ről. Kapcsolata Miss Marvel-el egészen hasonló a játékban, mint a valóságban.

 

Laura Bailey Amerika anime és videójátékhangja. A színésznő olyan karaktereket alakított már, mint Chun-Li a Street Fighter V-ben, Nadine az Uncharted 4-ben, Abby a The Last of Us Part 2-ben, vagy Jaina a World of Warcraft-ban. Mégis, igazi sztárszerepe a Marvel animációs sorozatában volt, mint Black Widow, azaz mint Fekete Özvegy, akinek több mint 10 éven át adta a hangját, s folytatja most a Square Enix játékában, a Marvel’s Avengers-ben, egyesítve az animációs világot a videójátékokéval. A 3DJuegos spanyol kollégái pár percre elbeszélgettek a hölggyel azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a régóta várt Crystal Dynamics produkcióban.

Két nagyon különböző módon értelmezik a nőiességet és a hősiességet.” – mesélte.

Ennél jobban is belement a témába: a Black Widow és Miss Marvel közti kapcsolatról van szó; ha felfedeznénk valami mentor-tanítvány kapcsolatot a két karakter között, az nem véletlen, ugyanis a helyzet egykor fennállt a karaktereket alakító két színésznő, Laura Bailey és Sandra Saad között is: „Ez a dinamika újonc és veterán között mindig lenyűgöző. Szerintem az a Marvel’s Avengers egyik legerősebb pontja, ahogyan a női szuperhősöket nagyon változatos módokon ábrázolja. Egyik oldalon ott van Black Widow, aki egy veterán, egy vérprofi, kőkemény harcos, erős és független. A másik oldalon pedig ott találjuk Kamala Khan-t, azaz Miss Marvel-t, aki kedves, barátságos és csak úgy sugárzik. Egyfajta rajongó! Szintén nagy szíve van, s tapintatos. Két nagyon különböző módon értelmezik a nőiességet és nagyon különböző hősök.”

 

 

A hölgy azt is elmondta, hogy „az az egyik legizgalmasabb Miss Marvel és Black Widow kapcsolatában, hogy van köztük egyfajta tanítvány és mentor kapcsolat. Sandra Saad (a színésznő Miss Marvel mögött) sikeresen vetítette saját magát a karakterre, s annak ellenére, hogy még új ebben az iparágban, s nem csinált még motion capture jeleneteket, mikor jeleneteket felvenni jöttl ugyanazzal az energiával sugárzott, mint Kamala Khan én pedig ugyanazt a segítő szándékot és mentori szerepet éreztem, ami így rendívül organikusan és dinamikus módon kijött a valóságban és általa a játékban. Nem kellett megteremtenünk ezt a kapcsolatot, mert már ott volt.”

A játék bejelentése óta a Crystal Dynamics sok figyelmet fordított játéka két elemének kiemelésére: a Marvel’s Avengers testreszabhatóságára és könnyű hozzáférhetőségére gondolunk. Mit szól vajon a hölgy ehhez? „Szerintem a Crystal Dynamics nagyszerű munkát végzett a tekintetben, hogy minél több csoportot képviseljen játékában, hiszen a Marvel univerzum sok mindenből áll össze az animációs filmeken, képregényeken filmeken és videójátékokon túl. Remek kaput hozta létre ehhez a világhoz, a Marvel univerzumhoz, virtuálisan. Itt minden rajongói a történet hősének érezheti magát abban a sztoriban, melyet maguk alakítanak.”

„A történetet teljesen sajátodévá teszed, ahogyan karakteredet is a testreszabhatóság által. Kíváncsian várom, hogy az emberek hogyan fognak játszani, milyen külsővel Widow-val vagy Hulk-al. Nagyon sok lehetőség áll rendelkezésre a játékosok számára, remélem mindenki élvezni fogja majd.

A Marvel’s Avengers szeptember 4.-én jön PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu