Genshin Impact: lehet majd saját házunk?

A fejlesztőcsapat feje arról beszélt, hogy idővel ez az elem is bekerülhet a miHoYo Genshin Impact című játékába.

 

Ha szereted az RPG-ket, akkor valószínűleg követted a Genshin Impact fejlesztését kisebb-nagyobb mértékben. A miHoYo új játéka ingyenesen játszható lesz, mikrotranzakciókkal, s szeptember 28.-án jön PC-re és mobil eszközökre, később pedig PS4-re és Nintendo Switch-re. Így a megjelenés előtt egy hónappal Forrest Liu, a vállalat társalapítója új infókat osztott meg a játékról.

Egy közelmúltbeli interjúban Liu elmagyarázta, hogy a Genshin Impact rendszeresen kap majd frissítéseket, jelentős mértékben növelve a tartalom mennyiségét. A főnök azt mondta, hogy vannak ötleteik arra, hogyan bővíthetnék majd a kooperatív és közösségi élményt, életben tartva a játékot.

Először is a közös szörnyvadászaton fognak fejleszteni, mellette pedig hozzáadják a saját ház birtoklását a játékhoz, sok más, együtt végezhető tevékenység implementálása mellett. Azt is mondta Liu, hogy nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy érkezni fognak még új karakterek és történetek, sőt, akár különböző új játékmechanizmusok is. Érdekes lesz látni ennek a nyitott világnak a fejlődését.

A stúdió társalapítója arról is szót ejtett, hogy hogyan indult a játék fejlesztése. Véleménye szerint a miHoYo „folyamatosan valami mást és izgalmasat akar alkotni,” és azért vágtak bele ebbe a kalandba, mert valami olyan játékot szerettek volna alkotni, amivel ők maguk is éjjel-nappal játszanának. Azt is fontosnak tartotta kiemelni, hogy habár lesznek mikrotranzakciók, azok nem lesznek olyan erőszakosak, mint más játékban.

Pár napja a kínai cég megnyitotta az oldalt, ahol elő lehet regisztrálni a játékra, s akik így tesznek még megjelenés előtt, azok érdekes jutalmakban részesülnek később. A játékra már másfél millióan előregisztráltak.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu