World of Warcraft: Shadowlands – Animációs sorozat előzetes [VIDEO]

A Blizzard animációs sorozatot készít, hogy kellőképpen felkészültek lehessünk a WoW világából, mire jön a World of Warcraft: Shadowlands.

 

Ha ismered a World of Warcraft-jelenséget, bizonyára emlékszel azokra a döbbenetes előzetesekre – és persze intrókra – melyek a Blizzard védjegyévé váltak az évek során, s az eddigi WoW-kiegészítőket is kísérték, s melyek mindig egy kicsit mélyebbre ásnak a játék világában. Nos, nem a Shadowlands töri majd meg ezt a jó szokást: sőt, egészen pontosan egy egész animációs szériát szánnak a Shadowlands háttértörténetének és világának.

 

 

Ahogyan döntéseink megmondják rólunk életünkben, hogy kik vagyunk, úgy szabják meg számunkra utunkat a túlvilágon.” – olvasható a trailer leírásában, melyet a hírrel adott ki a csapat. „Készülj rá, hogy belépsz a Shadowlands négy világába, egyenesen az árnyak közé, Bastion-be, Maldraxxus-ba, Ardenwealdbe és Revendreth-be, s fedezd fel azt az utazást, melyet egy nap minden eltávozott léleknek végig kell csinálnia, mielőtt az örök fátylon túlra érne.” Akiket érdekel az utazás, azoknak az első lépés a videókkal kezdődik, melyek megjelenését hamarosan ismertetik.

A ’The Beyond’ című első részt a Gamescom nyitóünnepélyén tekinthetjük majd meg. (Ez lesz az Opening Night Live). Nem tudni még, hogy ezek milyen hosszúságúak lesznek, s hogy mennyi lesz belőlük, sem a karakterekről, akik szerepelni fognak bennük. Bárhogy is lesz, azok, akik gyakran járnak a játék YouTube csatornájára már tudják, hogy az animációs széria kötelező nézés lesz a (fiktív) történelem rajongóinak.

A WoW Shadowlands maga még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a gyűjtői változat, a Collector’s Edition létezése már ismert, s sok szerencsés játékos tesztelte már a program béta változatát.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu