The Sims 4: Star Wars Journey to Batuu Game Pack [VIDEO]

A The Sims 4 egy Galaxy’s Edge-inspirálta kalandra hív a messzi-messzi galaxisba… The Sims 4: Star Wars Journey to Batuu – akartuk mi ezt?

 

Azután, hogy megbombázták a rajongótábort a Star Wars: Squadrons és az elmaradhatatlan LEGO Star Wars: The Skywalker Saga előzeteseivel s megjelenési ablakával, volt még más Lucasfilm-meglepetés is a Gamescom 2020 nyitóbuliján, az Opening Night Live eventen. Ezúttal a The Sims 4 alakul át Star Wars-játékká, hogy elutazhassunk a Galaxisba, hiszen a következő Game Pack kapcsán együttműködnek a fejlesztők a Star Wars-al.

A játékosok akár három frakcióba is beléphetnek s küldetésekre mehetnek, amelyeken megszerezhetnek különleges tárgyakat.

A Star Wars: Journey to Batuu új letölthető tartalom (DLC) lesz a The Sims 4-hez, ami szeptember 8.-án érkezik PC-re és konzolokra. Ebben az új kalandban a játékosok elhagyhatják otthonaik kényelmét, hogy a Külső Peremvidék Batuu nevű bolygójára utazzanak a Star Wars-ból, mégpedig az EA és a Maxis fejlesztőbrigád életszimulátorában.

 

 

Ha ismerősen cseng a Batuu neve, az nem véletlen, mert a Lucasfilm kaliforniai Disneyland-parkjának, a Galaxy’s Edge-nek a helyszíne a hely. Az új Game Pack a The Sims 4-hez lehetővé teszi majd, hogy virtuálisan is meglátogassuk a Black Spire Outpostot, ahol is szemügyre vehetjük a Millenium Falcont, hallgathatjuk Oga Cantinájában a zenét DJ R-3X előadásában, s a témába vágó küldetéseken vehetünk részt olyan cuccokért cserébe, amelyekkel aztán kidekorálhatjuk a házunkat.

A játékosok eldönthetik majd, hogy melyik utat választják: Rey-el és Vi Moradival tartanak az Ellenállás sorait erősíteni, vagy hűséget esküdnek az Első Rend erőinek és személyesen Kylo Rennek, vagy akár egy harmadik opció is nyitva áll: kalóznak állhatunk a Hondo Ohnaka bandájába, hogy egy nagy rakás pénzt keressünk. A küldetések teljesítésével növelni tudjuk hírnevünket is, új tárgyakat kaparinthatunk meg, különleges ruhadarabokat szerezhetünk, testreszabhatjuk droidunkat, sőt, akár saját fénykardot készíthetünk.

„Hatalmas Star Wars fanok vagyunk, ez adta meg az alaplöketet ahhoz, hogy egy autentikus és immerzív kis történetet hozzunk létre a rajongóknak, akik szeretik az önkifejezés és mély történetmesélés széles lehetőségeit a The Sims-ben.” ​​– mondta Lynsay Pearson, a vezető producer a játék The Sims kiegészítője mögött. Scott Trowbridge, a Walt Disney munkatársa dicsérte a Maxis tehetségét, amiért életre tudták kelteni virtuális környezetben a Star Wars: Galaxy’s Edge élményét.”

Bárki aki érdekelt eme kis extra tartalom, az megvásárolhatja 19.99 €  / 19.99 $ / ~7000 Ft-ért. Emlékeztető: nem csak ez a játék készül a Galaxy’s Edge alapján, az ILMxLAB VR-játéka is a Batuu-ra repít majd minket.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu