World of Warcraft Shadowlands: Megjelenési dátum [VIDEO]

A Blizzard régóta várt nagy World of Warcraft Shadowlands kiegészítője hamarosan érkezik, közben pedig befutott az animációs sorozat első része is.

 

Hosszú idő telt el, de a World of Warcraft: Shadowlands végre megjelenik. A Blizzard nagy MMO kiegje az egyik olyan game volt, amelyet befolyásolt a 2020 év eleji csúszás-hullám, de a fanoknak már nem kell sokáig várnia: október 27.-ével jön a következő kaland.

 

 

A beígérteknek megfelelően a Gamescom 2020 megnyitóján a Blizzard megragadta az alkalmat, hogy bejelentse a Shadowlands megjelenési idejét, miközben elhozta nekünk animációs sorozatának első darabját is. A videó a Shadowlands négy királysága közül az elsőről szól, Bastion-ről.

A WoW Shadowlands persze kap majd Collector’s Edition-t is, aminek a legnagyobb fanok örülhetnek igazán, s persze azok, akik a bétáról lemaradtak, mégis valami különleges élményre vágynak az új kiegészítőtől. A Shadowlands új világa, Ardenweald, azaz a túlvilág rád vár, exkluzív új zenével és a megszokott, színvonalas művészi dizájnnal.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu