Call of Duty: Black Ops Cold War – Frank Woods új hangja

Nem tudni, hogy miért cserélték le a régi színészt a Call of Duty: Black Ops Cold War-ban, de ő sem boldog a döntéstől.

 

A Gamescom 2020 mellett a múlt hét a Call of Duty: Black Ops Cold War-ról szólt, amely a megdöbbentő előzetesével mindenkit elvarázsolt. Most új részleteken is pörögni kezdett a net, például azon, hogy a hőseink új hangot kaptak, köztük is különösen fájó Frank Woods esete, akivel kapcsolatban az eredeti szinkronhang, James C. Burns ki is fejezte elégedetlenségét, amikor is egy interjúban kérdéseket válaszolt meg a közösségtől.

Behoztak egy közönséges tolvajt… a fickó az én alakításomat majmolja!

Nem tudjuk, hogy miért váltottak művészt a stúdiónál, Burns mindenesetre mérges, mert elmondása szerint mélyrehatóan megismerte egykori karakterét, most pedig nem használhatja ezt a tudást a karakter még pontosabb megformálására. „Biztos vagyok benne, hogy a sztori ezúttal is nagyszerű lesz. Csak a tudat, hogy felhasználhatnék mindent, amit a karakterről tudok… bárcsak hasznosíthatnám ezt a tudást. Nem akarom lenézni más munkáját, bárki is csinálja meg az új részt, de nincs is rá szükség: a karakterrel közös múltam önmagáért beszél. 11 évet töltöttem el ezzel a fickóval, tudom a komplett történetét, minden előzményével együtt, ismerem ezt a férfit. Szóval ez az, ami frusztrál engem.” – mondta Burns, aki azt is hozzátette, hogy külön idegesíti, hogy az új színész imitálja őt, ahelyett, hogy új identitást adott volna legalább a karakternek. „Más lenne a helyet, ha behoztak volna egy új hangot, aki egy új Woods-ot alakít. De nem ezt csinálták. Behoztak ide nekünk egy fószert, aki egy mezei tolvaj… másolja az alakításomat!

 

 

Talán megtaláljuk majd az okot, a dizájnfilozófiát e mögött a döntés mögött, mint láttuk azt a Modern Warfare-nél, ahol is az ikonná vált Captain Price cserélt színészt egy olyanra, aki már nem csak hangját, de arcát is tudta adni a karakterhez: Barry Sloane-re gondolunk. Ha az új Call of Duty-ra nézünk, láthatjuk, hogy Lawerence Sims karakterét például egyértelműen Reggie Watkins-ról mintázták, aki a karaktert alakítja majd ebben a részben. Az is nyilvánvaló, hogy Bruce Thomas az arcát adta Russell Adlernek, azt is hallani, hogy Alex Mason és Jason Hudson szintén színészt cserélt, de persze ez lehet hogy ennek sokkal inkább anyagi okai vannak, hiszen őket Sam Worthington és Ed Harris keltették életre.

A Call of Duty: Black Ops Cold War a mellékág első részének egyenes folytatása lesz, s november 13.-án érkezik PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, valamint PS5-re és Xbox Series X-re.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu