BREAKING! Maga Robert Pattinson lett koronavírusos, leállt a The Batman forgatása!

MOZI HÍREK – A Bruce Wayne-t és alteregóját: a Batmant alakító filmsztár: Robert Pattinson kapta el a COVID-19-et, ezért a március óta alig pár napja újra indult forgatást ismét le kellett állítani.

A DC FanDome-on bemutatott trailer alaposan felkorbácsolta az érdeklődést a Matt Reeves rendezésével és Robert Pattinson főszereplésével készült The Batman iránt, amely a márciusban történt leállás után alig pár napja, szeptember elsejétől indultak újra a munkálatai. Úgy látszik, balsors ül a forgatáson: ismét le kellett állni, ugyanis ezúttal maga a főszerepet alakító Robert Pattinson kapta el a koronavírust.

Konkrétan a Vanity Fair tájékoztatott arról, hogy az ifjú filmsztár volt az, akinek pozitív lett a COVID-19 tesztje. A Warner Bros. még a kora este közölte a sajtóval, hogy ideiglenesen ismét le kellett állítani a The Batman forgatását, lévén a stáb egyik tagja megfertőződött, és őt azonnal karanténba kellett zárni. Nem sokkal ezután ismét a Vanity Fair írta meg, hogy pont Robert Pattinsonról van szó. Az mondjuk igaz, hogy ez az információ nem a Warnertől származik, de a Vanity Fair szerint egy nagyon biztos, bennfentes forrás tájékoztatta a hírről. Ám mindezt egyelőre sem Pattinson szóvivője, sem a stúdió képviselője nem erősítette meg.

A The Batman eddigi információk szerint 2021. október 1-én kerülne a mozikba, azonban, ha nem sikerül folytatni a forgatást még időben, akkor nagyon esélyes a halasztás. Így hát csak reménykedhetünk, hogy Robert Pattinson mielőbb felépül, nem lesz többé fertőző és folytathatja majd a munkát. Mi a theGeek részéről jobbulást kívánunk neki!

Ide tartozó hír még, hogy ma reggel derült ki: nemrég Dwayne „A Szikla” Johnson is elkapta a koronavírust ez egész családjával együtt és rendkívül megviselte ez az élmény.

Forrás: Vanity Fair

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu