Immortals: Fenyx Rising: és megindult a szivárgás

A Ubisoft Forward második közvetítésére tényleg nem marad semmi újdonság.

A Microsoft Store több esetben is túl korán kilistázott ilyen-olyan játékokat, és azokról emiatt a hivatalos bejelentésük előtt már többször is tudósíthattunk. Ez alól nem kivétel a régebben Gods & Monsters néven bejelentett, ám azóta Immortals: Fenyx Rising névre átkeresztelt játék, amit itt találhatunk a Microsoft Store-on.

A Ubisoft Quebec által fejlesztett játékban Fenyx-et irányíthatjuk. Egy olyan küldetésre indul, amiben a célja a görög istenek megmentése lesz, ugyanis ők egy sötét átok áldozatává váltak. Az istenek erejével felfegyverkezve kell majd erőteljes mitológiai lények ellen megküzdenünk akár a földön, akár a levegőben, és emellett a puzzle-k megoldása sem marad ki. (Ezek alapján nyugodtan mondhatnánk, hogy The Legend of Zelda: Breath of the Wild, és nem nagyon tévednénk, látván a Ubisoft játékának művészeti irányát…)

A világot nekünk kell megmenteni majd, ugyanis az istenek utolsó reménységeként indulunk útnak. Az Immortals: Fenyx Rising amúgy kihasználja majd a Microsoft Smart Delivery technológiáját, amivel biztosra vehetjük: egyszerre fog Xbox Series X-re, Xbox One-ra, illetve a még be sem jelentett, de már maga a Microsoft által is említett Xbox Series S-re megjelenni. A játékban Akhilleusz kardját, illetve Daidalosz szárnyait is használhatjuk. Az ősi ellenfeleink között Kükloposzot, illetve Medúzát is megtalálhatjuk, de lesznek változatos képességek is („hőkövető” nyilak, telekinézis), amiket a nyílt világ hét eltérő régiójában használhatunk – mindegyiket az istenek ihlették.

Az Immortals: Fenyx Rising előrendelői egy plusz küldetést (A Tale of Fire and Lightning – A tűz és villám meséje) kapnak. A Microsoft Store szerint a játék december 3-án (csütörtökön?) fog megjelenni PlayStation 5-re (még ha erről nem nagyon beszéltek még…), Xbox Series X-re, PC-re (UPlay és Epic Game Store-exkluzivitás), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, illetve Google Stadiára. Néhány képet is közzétettek a Microsoft digitális boltjában – tényleg Zeldás beütést vélünk felfedezni.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu