Az Xbox Game Pass és az EA Play összeolvad konzolon és PC-n! [VIDEO]

Az EA Play csatlakozik az Xbox Game Pass-hez, így a szolgáltatás a Project xCloud-al már-már ellenállhatatlanná válik!

 

Azzal párhuzamosan, hogy minden titkot leleplezett érkező konzoljaival kapcsolatban, s elárulta az Xbox Series X árát is, s érkezésének pontos idejét, a Microsoft megerősítette, hogy az év végi ünnepi szezonra már egy egységes szolgáltatást fog alkotni az Xbox Game Pass szolgáltatásuk és az Electronic Arts saját előfizetése, az EA Playt. Ezzel a Game Pass felhozatala szinte már felfoghatatlan méretűre nő, tele a legújabb játékokkal, melyekhez az Xbox és a PC tábora is hozzáfér majd, más előnyök mellett, melyekkel a szolgáltatás jár majd.

 

 

Izgatottan tesszük lehetővé, hogy mindkét előfizetéses szolgáltatást együtt élvezhesse a közönség.” – Electronic arts

 

Az EA Play hozzácsapása az Xbox Game Pass-hez egybevág azzal a víziónkkal, miszerint össze szeretnénk kapcsolni a játékosokat kedvenceikkel, s persze egymással, bárhol is játszanának.” – mondta Mike Blank, az Electronic Arts egyik feje. „Miután 5 éve nyújtunk már szolgáltatást az Xbox közösségének, most izgatottan tesszük lehetővé, hogy mindkét előfizetéses szolgáltatást együtt élvezhesse a közönség.

Pontos dátum nélkül egyelőre, de érkezik a nagy változás, ami alapjaiban formálhatja át a konzolpiacot is: az év végére már az összevont szolgáltatásra fizethetünk elő konzolon és PC-n, plusz költségek nélkül. Ez nem az egyetlen újdonság, amivel a Microsoft csapást intéz riválisai ellen: nem olyan régen jelentették be, hogy a Project xCloud játékstreaming is csatlakozik az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatáshoz, minden egyéb extra kiadás nélkül, ezzel téve elérhetővé a Game Pass kínálatát a legkülönfélébb platformokon, például mobiltelefonokon.

A Microsoft láthatóan nagyon bízik az Xbox Game Pass sikerében, teljesen erre fókuszál, csupán pár napja már jött a figyelmeztetés, hogy ráadásul még több third party, külsős címet akarnak a szolgáltatáshoz adni. Ez a lépés most pontosan ebbe az irányba mozdította el a dolgokat.

Ne feledjük azt sem, hogy pár hete az EA Play bemutatkozott Steam-en belül is, tovább bővítve felhasználói bázisát.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu