Újabb PlayStation 5 rendezvény várható! Végre kiderül a PlayStation 5 ára?

A Sony bejelentette, hogy körülbelül negyven percnyi műsort láthatunk majd, amely során exkluzív játékokat és sok minden egyebet is megtudhatunk, többek között talán végre PlayStation 5 ára is kiderül.

A Sony nemrég bejelentette, hogy a következő rendezvényt, amelyen többet fogunk majd megtudni a PlayStation 5-ről, jövő héten tartják meg. Szerdán, szeptember 16-án, este 10-kor még többet tudunk majd meg azokról a címekről, amelyek a PS5 launch-nál jelen lesznek.

Ami azonban valahol mulatságos, hogy még MINDIG nem írják azt a hivatalos oldalon, hogy VÉGRE megtudjuk-e, mennyi lesz a PlayStation 5 ára és megjelenése, bár azért elég valószínű, hogy ezeket most már bejelentik, hiszen az ellenkezője most már még viccesebb lenne. A rendezvény negyven percig tart, ami épp elég idő, hogy a sok újdonságról beszámoljanak. A Microsoft – szintén igencsak késleltetett – bejelentése után most már nagy eséllyel tényleg arra számíthatunk, hogy a Sony is kiteríti a kártyáit.

A Sony megerősítette azt is, hogy a first és third party nyitócímeiről is hírt adnak majd, szóval nagyon sokféle bejelentésre számíthatunk az exkluzív, illetve multiplatform játékok terén is. Egyelőre persze csak tippelhetünk, de olyan címekre is számíthatunk, mint a Demon’s Souls remake-je, vagy a következő Horizon: Forbidden West, hogy más meglepetésekről se feledkezzünk el. Persze, a részleteket még a Sony sem osztotta meg, szóval pár napig még várnunk kell, amíg végre saját magunk is megtudhatjuk ezeket.

Ez a bejelentés nem sokkal azután jött, hogy a Microsoft bejelentette az Xbox Series S és Xbox Series X árait, és furcsa módon pont azon a héten történik meg, amikor az Xbox tervezte a saját bejelentését, mielőtt az árak kiszivárogtak volna, így kénytelenek voltak kiteríteni a kártyákat és végre kiderül a PlayStation 5 ára.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu