Fiatal Mace Windu-projekt készülne a Disney-nél?

MOZI HÍREK – Egy friss pletyka kering arról, hogy egy Star Wars spin-off projekt van készülőfélben, amely a filmvásznon korábban, Samuel L. Jackson által megszemélyesített Mace Windu fiatalabb korszakából készülne.

Amíg hosszú ideje készülőfélben lévő Obi-Wan sorozat végre elkészül, illetve érkezik a hihetetlenül népszerű Mandalorian folytatása, a Disney tovább koncentrál a Star Wars univerzum kis képernyőkre készülő adaptációin. Most pedig egy olyan új pletyka kering, hogy egy Mace Windu alkotás is útjára indulhat.

Az Mace Windu-projekt a Jedi mester fiatalkori időszakát dolgozná fel, tehát eléggé valószínűtlen, hogy ismét Samuel L. Jackson öltené fel a Jedi mester gúnyáját, aki ugye a prequel trilógiában is őt alakította. Ettől függetlenül pár jelenet erejéig állítólag maga a veterán színész is részt vesz a forgatásban, nagy eséllyel olyan jeleneteknél, ahol Windu visszaemlékszik fiatalkorára. Egyelőre nem világos, hogy ez a projekt sorozat, vagy egészestés film lenne, de a dolgok jelenlegi állasa szerint az szinte biztos, hogy a film azonnal a Disney +-on fog kikötni.

Mace Windu egyébként a Star Wars univerzumot feldolgozó többféle alkotásban is szerepelt, mint például a Clone Wars sorozat, illetve több képregény is. A karakterét Palpatine császár ölte meg a 2005-ös Sith-ek bosszújában, bár terjeng egy teória, hogy mégis túlélte a támadást. Ezt egyébként maga Samuel L. Jackson is szeretné, ha valósággá válná. Egy interjúban így mesélt erről:

„Nagyon jó lenne, ha Mace Windu még egy esélyt kapna a Star Wars-ban. Végül is a Jedik elképesztő figurák, akik borzasztó magasról leesve is túlélhetik és nem halnak meg – olyanok, mint a macskák.”

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu