Ezért nem mutatta meg Natalie Portman gyerekeinek a Csillagok háborúja előzményfilmeket

MOZI HÍREK – Natalie Portman elárulta, miért nem mutatta meg gyermekeinek a Csillagok háborúja filmek első három epizódját, melyekben ő is szerepelt.

Míg Carrie Fisher Leia hercegnőként továbbra is a Csillagok háborúja univerzum igazi hősnője, a szoros második helyezett az édesanyja, Natalie Portman karaktere, Padme Amidala hercegnő a franchise előzménytrilógiájából. A Yahoo! -nak adott interjúban Portman elmagyarázta, miért maradt titok gyermekei előtt az ő jelenléte a világ legnépszerűbb sci-fi sorozatában.

„Nagyon szórakoztató részese lenni valaminek, amihez a gyerekek annyira kapcsolódnak. Még nem mutattam meg a gyerekeimnek a filmeket – szerintem olyan furcsa számukra, ha nem úgy gondolnak rám, mint az anyjukra. A legutóbbi Csillagok háborúja-filmek, amelyekben nem vagyok – viszont látták, de a fiam, a lányom, még túl fiatalok. Nagyon szerencsés érzés részt venni abban, ami minden gyermek képzeletbeli világában van. Nagyon izgalmas, hogy képes vagyok egy kicsit lenyűgözni a gyerekeimet.”

Nathalie Portman egyébként 2016-ban kicsit konkrétabb érveket fogalmazott meg Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában ezzel kapcsolatban: konkrétan arról beszélt, hogy a karaktere meghal a harmadik film végén és nem akarja, hogy a gyerekei ezt lássák.

Míg az előzménytrilógiát annak idején a rajongók nem fogadták különösebben pozitívan, Natalie Portman Anakin Skywalker feleségének szerepéért dicséretet kapott – amiatt is, hogy a forgatókönyv szerint ő volt Anakin Sötét Oldalra süllyedésének az oka. A színésznő csak 13 éves volt az első film castingja idején, és most azt is elárulta, hogy a trilógia megjelenését követő időszakban, a nevéhez csatolt Csillagok háborúja címke miatt nehezen talált munkát. Arról is mesélt korábban, hogy elkeserítő volt számára a Star Wars előzménytrilógiához kapcsolódó gyűlölködés.

Az évek során viszont úgy tűnt, hogy Natalie Portman megbékélt magában Amidala örökségével kapcsolatban, egy tévé showban még a karakter bonyolult jelmezét is felvette, viccesen megfenyegetve a közönséget, hogy csak merjenek ám bármi rosszat mondani az előzményfilmekről, miközben lézerpisztolyt tartott a kezében.

Portman megdolgozott egyébként azért, hogy elkerülje az átkot, hogy ex-Star Wars-szereplőként beskatulyázzák volt szerepébe (Carrie Fisherrel ellentétben), hiszen olyan kritikusok által elismert filmek sorozatában játszott azóta, mint a V, mint Vendetta, A fekete hattyú (ezért Oscar-díjat is kapott), és az Expedíció című Netflix sci-fi – mind-mind fajsúlyos szerepek.

Forrás: Yahoo!

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu