PlayStation Plus: a decemberi kínálat

A PlayStation 5 már hivatalosan megjelent hazánkban is, így teljesen jogos lehet a kérdés, hogy az új konzolra beruházók esetleg kapnak valami extrát az eddigieken kívül, vagy még várniuk kell erre?

November harmincadikáig, hétfőig még elérhető a novemberre kitűzött penzum, így a PlayStation Plus-előfizetők a Middle-Earth: Shadow of Wart, továbbá a Hollow Knight: Voidheart Editiont érhetik el PlayStation 4-en, ráadásul a PlayStation 5-ön a Bugsnax is vár rájuk (ez január 4-éig így is marad!) a PlayStation Plus Collection mellett (ebben PlayStation 4-es játékok találhatóak – a Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios csapataitól a Bloodborne, Days Gone, Detroit: Become Human, God of War, InFAMOUS: Second Son, Ratchet and Clank, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Until Dawn, Uncharted 4: A Thief’s End csapat érhető el, míg a külsős fejlesztőktől a Batman: Arkham Knight, Battlefield 1, Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition, Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Fallout 4, Final Fantasy XV Royal Edition, Monster Hunter: World, Mortal Kombat X, Persona 5, Resident Evil 7 biohazard része a pakknak).

De mi a helyzet a decemberi készlettel? A PlayStation 4-gyel rendelkezők első játéka az év utolsó hónapjára a Worms Rumble lesz (aréna-alapú, cross-platform kukacharcokra kell itt gondolni, és ráadásul kapásból így jut ki a PS4-re, a la Rocket League a múltban – a PS Blog a PlayStation 5-öt is megnevezi, a beágyazott trailer az oldalukon pedig nem, logikus), a másik záró cím 2020-ra pedig a Just Cause 4. És nem, itt nincs vége: van egy harmadik kerék is – a Rocket Arena, egy, az EA által idén júniusban PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re kiadott TPS-ről beszélhetünk. Pluszként lesz egy ingyenes multiplayer hétvége, így akiknek nincs PS Plus-előfizetésük, legalább online játszhat másokkal december 19-én és december 20-án, hogy a karácsonyi felkészülés előtt is megnézhesse, milyen is PS4-en vagy PS5-ön multiplayerezni. És ennyi: a PlayStation 5-ösöknek marad a Bugsnax és a PlayStation Plus Collection (meg persze a PS4-es játékokat játszhatják visszamenőleges támogatás révén).

Azért ennél kicsit erősebb dobásra számítottunk a Sony-tól az év végén, mert a Just Cause 4-et sem neveznénk olyan nagyon kiemelkedő alkotásnak, de legalább egy ingyenes multiplayer hétvégét azért hozzánk vágnak pluszként.

Forrás: PS Blog

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu