PlayStation-inspirálta kosztümökkel bővít a Ghost of Tsushima: Legends

A Sony Interactive Entertainment „családtagjaival” erősített a Sucker Punch játékának online kooperatív szegmense.

A Sucker Punch a Twitteren közölte, hogy január tizenötödikéig több olyan kosztümöt is megnyithatunk a Ghost of Tsushima: Legendsben, amiket más ikonikus PlayStationös címek ihlettek. God of War, Horizon Zero Dawn, Shadow of the Colossus, Bloodborne – ebből a négyesből merített ihletett a stúdió, és a kosztümök megnyitása sem olyan nagy kihívás (és nem, nem mikrotranzakciókra gondolunk, arról szó sincs): csak a négy karaktertípussal egyenként teljesítsünk bármilyen történettel kapcsolatos (Story), vagy túlélős (Survival) küldetést. Egész jó ötlet, mert ezzel játszatja magát a játék.

A Sucker Punch folyamatosan finomhangolja a Ghost of Tsushima: Legendset a játékosok visszajelzései alapján. A hétvégén kiadtak egy patchet is, ami segít a játékosoknak, hogy a Raid küldetésekben teljes csapattal eshessenek neki a feladatoknak, plusz a Survivalból kilépő (gyáva?) játékosokat is el tudják így kerülni, hogy ne legyenek reménytelen helyzetben a „horda mód” alatt csak azért, mert a csapat egyik tagja inkább elmenekül és kilép a meccsből…

A célokhoz köthetően kialakított csapatunk után lehetőségünk lesz arra, hogy taktikusan kiosszuk a játékosoknak a szerepüket és karaktertípusukat, hogy a nekünk megfelelő élmény megvalósuljon, és így cserébe nem nagyon lesz arra baj, hogy a harcok kellős közepén a játékosok magunkra hagynak, mert ők maguk nem tudják a kitűzött feladataikat teljesíteni. Ez korrekt – ha nincsen teljes baráti körünk, akkor így talán (legalábbis elméletben) kisebb eséllyel futunk össze az angol kifejezés szerint ragequit-telő illetőkkel.

Amúgy a Ghost of Tsushima az idei The Game Awardson A legjobb művészeti irányzat díj mellett a közönségszavazásban is sikeres volt, és a PlayStation Blogon is a művészeti stílusával győzedelmeskedett (de az év PlayStation 4-es játéka címtől lemaradt – nemrég írtunk erről is). A Sucker Punch tehát a nyáron egy igazán maradandó játékot adott ki – nem véletlenül lett a PlayStation 4 egyik utolsó nagy exkluzívja.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu