Menu

Final Fantasy VII Remake: „az új világ csak most kezdődött el”

A Final Fantasy VII Remake (Part 1…) producerének év végi üzenete igazán bizakodóan várja 2021-et.

A Famitsuban több (összesen 110) neves japán fejlesztő év végi üzenete olvasható. Mi most egyet emelünk ki közülük, név szerint Yoshinori Kitase-ét. Ő volt a tavasszal, kizárólag PlayStation 4-re megjelent Final Fantasy VII Remake (Part 1) producere, és itt olvashatjuk az üzenetének angolra lefordított változatát. 2021-re az ő kulcsszava (ami inkább egy mondat…) az, hogy „a történet kapcsolódni fog”.

A jövő évi céljai között azt említette, hogy idén elstartolt a régóta várt Final Fantasy VII Remake, és az új világ csak most kezdődött el, és számára nem csak 2021-ben, hanem később is az lesz a célja, hogy ebből a kiindulópontból miként lehet kiszélesíteni, kiterjeszteni az 1997-ben megjelent, és rövid időn belül a PS1 killer appjainak (magyarul: ez egy olyan játék, amiért megveszünk egy adott platformot) egyikévé vált Square JRPG történetét (akkor ugyanis a Square és az Enix két külön cég volt). Szerinte ez annyira izgalmas, hogy el sem tudja képzelni, hogy milyen lesz, majd arra kért minket, hogy várjuk a további részleteket ezzel kapcsolatban. A Final Fantasy VII Remake (Part 2?) fejlesztése jól halad, de itt is azt kérte, hogy még legyünk türelmesek az új információkkal kapcsolatban.

A PlayStation Partner Awards 2020 Japan Asia során Kitase Cloud Buster kardjával jelent meg, mert díjat nyert a Square Enix korrektül fogyó játéka (több mint 5 millió eladásnál tart, beleértve a lemezes és digitális – PlayStation Store-os – értékesítéseket is), és a játékipar folyamatos növekedése miatt nem is olyan meglepő, hogy a legjobban fogyó PlayStationös digitális játék lett a kiadó számára.

A Final Fantasy VII Remake április előtt nem fog más platformon megjelenni – addig csak a PlayStation 4-en érhetjük el a felújított RPG első szegmensét, mert a történetnek értelemszerűen nincs még vége.

Forrás: DualShockers

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu