Final Fantasy VII Remake: „az új világ csak most kezdődött el”

A Final Fantasy VII Remake (Part 1…) producerének év végi üzenete igazán bizakodóan várja 2021-et.

A Famitsuban több (összesen 110) neves japán fejlesztő év végi üzenete olvasható. Mi most egyet emelünk ki közülük, név szerint Yoshinori Kitase-ét. Ő volt a tavasszal, kizárólag PlayStation 4-re megjelent Final Fantasy VII Remake (Part 1) producere, és itt olvashatjuk az üzenetének angolra lefordított változatát. 2021-re az ő kulcsszava (ami inkább egy mondat…) az, hogy „a történet kapcsolódni fog”.

A jövő évi céljai között azt említette, hogy idén elstartolt a régóta várt Final Fantasy VII Remake, és az új világ csak most kezdődött el, és számára nem csak 2021-ben, hanem később is az lesz a célja, hogy ebből a kiindulópontból miként lehet kiszélesíteni, kiterjeszteni az 1997-ben megjelent, és rövid időn belül a PS1 killer appjainak (magyarul: ez egy olyan játék, amiért megveszünk egy adott platformot) egyikévé vált Square JRPG történetét (akkor ugyanis a Square és az Enix két külön cég volt). Szerinte ez annyira izgalmas, hogy el sem tudja képzelni, hogy milyen lesz, majd arra kért minket, hogy várjuk a további részleteket ezzel kapcsolatban. A Final Fantasy VII Remake (Part 2?) fejlesztése jól halad, de itt is azt kérte, hogy még legyünk türelmesek az új információkkal kapcsolatban.

A PlayStation Partner Awards 2020 Japan Asia során Kitase Cloud Buster kardjával jelent meg, mert díjat nyert a Square Enix korrektül fogyó játéka (több mint 5 millió eladásnál tart, beleértve a lemezes és digitális – PlayStation Store-os – értékesítéseket is), és a játékipar folyamatos növekedése miatt nem is olyan meglepő, hogy a legjobban fogyó PlayStationös digitális játék lett a kiadó számára.

A Final Fantasy VII Remake április előtt nem fog más platformon megjelenni – addig csak a PlayStation 4-en érhetjük el a felújított RPG első szegmensét, mert a történetnek értelemszerűen nincs még vége.

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu