PlayStation Plus: mit kapunk az első 2021-es kínálattal?

Ismét elérkeztünk a hónap utolsó szerdájához, így a kérdés adott: azok, akik a PlayStation Plus-ra előfizetnek (ami szükséges a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös online multiplayerhez), milyen játékokkal bővíthetik digitális kollekciójukat 2021 első hónapjában?

Persze még a héten lehetőség van arra, hogy a decemberre tervezett játékokat beszerezzük, így ha kimaradt volna (vagy esetleg karácsonyra egy PlayStation 4 vagy akár egy PlayStation 5 pottyant a fa alá, mert ez is lehetséges forgatókönyv), akkor addig is be lehet szerezni a Worms Rumble-t (ez – ahogy anno a Rocket League is – kapásból PlayStation Plus-játékként toppant be a PlayStation 4-re és a PlayStation 5-re), a Just Cause 4-et, továbbá talán pont az év vége miatt egy harmadik címet, a Rocket Arenát is. Meg volt egy ingyenes multiplayer hétvége is, továbbá a Bugsnax a PlayStation 5-ön beszerezhető a héten, hogy az új Sony konzol is kapjon valamit. Nos, és a PlayStation Plus Collectionről se feledkezzünk meg.

Na igen, de a 2021-es évet milyen játékokkal kezdi a Sony? A PlayStation 5-ösök a Maneatert kapják (ez egy nyílt világú, cápás RPG, amit ShaRkPG-nek is lehetne akkor nevezni…), a PlayStation 4-esek pedig a Shadow of the Tomb Raidert (a Lara Croft eredettörténet-reboot trilógiának utolsó felvonását), illetve a Spiderstől a Greedfallt kapják. Ezeket a PlayStation 5-ön is játszhatjuk a visszamenőleges támogatás révén. Mind a három játék február elsejéig lesz ingyenesen elérhető az előfizetőknek. Érdekesség, hogy a Maneater Szaúdi-Arábiában érhető el, sőt, a Greedfallt a Közel-Keleten lecserélték az Assetto Corsával, míg Japán és Dél-Korea helyette a Mistovert kapja…

Ezzel pedig akkor fel is lehet mérni, hogy a Sony miként vezeti lassan át a népet a PlayStation 4-ről a PlayStation 5-re. Jelenleg csak egy PS5-ös címet kapnak az előfizetők (akik mind a háromhoz hozzáférhetnek…), míg a PS4-esek kettőt, de őket már elzárják az újgenerációs konzolra tervezett ingyenes játéktól.

Forrás: PS Blog

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu