Menu

PlayStation Plus: mit kapunk az első 2021-es kínálattal?

Ismét elérkeztünk a hónap utolsó szerdájához, így a kérdés adott: azok, akik a PlayStation Plus-ra előfizetnek (ami szükséges a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös online multiplayerhez), milyen játékokkal bővíthetik digitális kollekciójukat 2021 első hónapjában?

Persze még a héten lehetőség van arra, hogy a decemberre tervezett játékokat beszerezzük, így ha kimaradt volna (vagy esetleg karácsonyra egy PlayStation 4 vagy akár egy PlayStation 5 pottyant a fa alá, mert ez is lehetséges forgatókönyv), akkor addig is be lehet szerezni a Worms Rumble-t (ez – ahogy anno a Rocket League is – kapásból PlayStation Plus-játékként toppant be a PlayStation 4-re és a PlayStation 5-re), a Just Cause 4-et, továbbá talán pont az év vége miatt egy harmadik címet, a Rocket Arenát is. Meg volt egy ingyenes multiplayer hétvége is, továbbá a Bugsnax a PlayStation 5-ön beszerezhető a héten, hogy az új Sony konzol is kapjon valamit. Nos, és a PlayStation Plus Collectionről se feledkezzünk meg.

Na igen, de a 2021-es évet milyen játékokkal kezdi a Sony? A PlayStation 5-ösök a Maneatert kapják (ez egy nyílt világú, cápás RPG, amit ShaRkPG-nek is lehetne akkor nevezni…), a PlayStation 4-esek pedig a Shadow of the Tomb Raidert (a Lara Croft eredettörténet-reboot trilógiának utolsó felvonását), illetve a Spiderstől a Greedfallt kapják. Ezeket a PlayStation 5-ön is játszhatjuk a visszamenőleges támogatás révén. Mind a három játék február elsejéig lesz ingyenesen elérhető az előfizetőknek. Érdekesség, hogy a Maneater Szaúdi-Arábiában érhető el, sőt, a Greedfallt a Közel-Keleten lecserélték az Assetto Corsával, míg Japán és Dél-Korea helyette a Mistovert kapja…

Ezzel pedig akkor fel is lehet mérni, hogy a Sony miként vezeti lassan át a népet a PlayStation 4-ről a PlayStation 5-re. Jelenleg csak egy PS5-ös címet kapnak az előfizetők (akik mind a háromhoz hozzáférhetnek…), míg a PS4-esek kettőt, de őket már elzárják az újgenerációs konzolra tervezett ingyenes játéktól.

Forrás: PS Blog

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu