PlayStation Plus Video Pass: filmes bővítésre készül a Sony?

A lengyel PlayStation-weboldalon új részletek bukkantak fel egy rövid ideig, de (ahogy szinte mindig) most már túl késő eltüntetni a nyomokat.

A Sony még március elején közölte, hogy a filmek, TV-showk, illetve pay-per-view tartalmak (ez errefelé nem nagyon honosodott) vásárlása vagy kölcsönzése a PlayStation 4-en (vagy PlayStation 5-ön) meg fog szűnni a nyár végére. A Sony Interactive Entertainment célja az, hogy a legjobb szórakoztató élményeket biztosíthassa a PlayStation-rajongóknak. Emiatt pedig a kínálatukat is fejlesztenie kell, hogy a fogyasztói igényekhez azonosulni tudjon.

A cég jelentős növekedést tapasztalt az előfizetéses és hirdetésalapú streamelő szolgáltatások használatában a PlayStation konzolokon. Ebből adódóan a fogyasztói viselkedés megváltozott, és ezért a Sony úgy határozott, hogy a PlayStation Store-on keresztül nem lesz lehetséges filmes és televíziós vásárlásokat megejteni. Persze a PR-szövegben a sorok között olvasva kapásból lehetne kérdezni, hogy akkor hol az alternatíva? Nos, úgy tűnik, hogy a Sony már készül…

A PlayStation Plus Video Pass lehet a megoldás. A Sony túl korán tette ki ezt a lengyel PlayStation site-ra, de aztán levette onnan, viszont a VGC lefordította a szöveget. Egy új előny válik elérhetővé a PlayStation Plus-előfizetőknek április 22-étől egy éven át (tehát 2022. április 22-éig). A PlayStation Plus Video Pass egy próbaszolgáltatásba kezd, és a lengyel PlayStation Plus-előfizetőknek válik elérhetővé.

A három film: Venom, Zombieland: Double Tap (Zombieland 2. – A második lövés), illetve Bloodshot (…aminek a magyar neve is megegyezik, érdekes). Ezek mind a Sony filmjei, így a cégnek konkrétan nulla költsége van ezek jogain… és nem tesszük fel a kérdést, hogy vajon ez világszerte elérhető lesz-e, mert biztos, hogy nem csak Lengyelországra korlátozzák a szolgáltatást, amit tehát ma már be is jelenthet a cég.

Vajon ez a szolgáltatás is alapból a PlayStation Plus-előfizetés része lesz, vagy ezért még külön fizetni kell majd? Rövid időn belül (és ez itt most tényleg helytálló kifejezés!) megtudjuk.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu