Menu

Öt éve jelent meg az Uncharted 4: A Thief’s End; rengetegen töltötték le!

A Naughty Dog ünnepli Nathan Drake történetének végének öt éves évfordulóját, és van is miért: az Uncharted jelenleg utolsó fő epizódja szép számokkal büszkélkedhet.

A PlayStation 4 egyik legnagyobb játéka volt az Uncharted 4: A Thief’s End, és „a pajkos kutyák” méltó módon ünneplik meg ennek ötödik születésnapját, ugyanis egy blogposztban visszaemlékeznek Drake sztorijának befejezésére. A legfontosabb adat mégis az, hogy hány letöltést is mutathatott fel a játék: ahhoz képest, hogy PlayStation 4-exkluzív játékról van szó (persze már a PlayStation 5 Standard Edition és a PlayStation 5 Digital Edition is játszik…), 37 millió letöltés nem olyan gyatra eredmény.

Dinah Bakeer a blogon azt írta, hogy a Naughty Dog számára megtisztelő az Uncharted 4: A Thief’s End fogadtatása, legyen szó a játékosokról, a rajongókról, vagy csak általában véve a közösségről. Itt azért van néhány tényező, ami azért torzít az eredményen, és az a fair, ha említést teszünk róluk. Egyrészt ki kell emelni, hogy 2020 áprilisában az Uncharted 4: A Thief’s End a PlayStation Plus játékkínálatának része volt (és akkor kb. jó 41 millió lehetséges letöltést felmutathatott volna csak itt, ha mindenki letöltötte volna), másrészt pedig ne felejtsük el a PlayStation Plus Collectiont sem. Ez a PlayStation 5-tel rendelkező PlayStation Plus-előfizetőknek egy pakk PS4-es játék, amit az előfizetésük érvényességének végéig bármikor elérhetnek, és ide tartozik a Naughty Dog játéka is.

Még pár adatot a Twitterről átvettünk: 13,3 millió multiplayer játékost mutatott fel a történet, 9,5 millióan igénybe vették a könnyebb kezelhetőségre vonatkozó kisegítő funkciókat, 9,8 millió játékos a piacon játszott a lemurral, 7,5 millióan (ismét) játszottak Marco Polóval, 2 millióan felmásztak az óratorony tetejére, 1,2 millióan a játékpisztollyal minden célpontot eltaláltak a padláson… és ezt mi sem nagyon értjük, de 2 millió játékos Sully-ról fotót készített.

Több mint 110 millió eladott PlayStatioh 4-hez képest ez nem is gyenge eredmény.

Forrás: VG247

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu