Új Kedvencek temetője film készül a Paramountnál

MOZI HÍREK – Lindsey Beer írja és rendezi a 2019-es Kedvencek temetője remake folytatását, amelyet kizárólag a Paramount+-on lehet majd nézni.

A legutóbbi reboot igen vegyes reakciókat követően egy negyedik Kedvencek temetője-film van készülőben. Még 1989-ben jelent meg az első Kedvencek temetője, amely a mai napig az egyik legnépszerűbb Stephen King-adaptáció. A remake sok vegyes kritikát kapott, amikor 2019-ben bemutatták, bár a kasszáknál jól teljesített, több mint 113 millió dolláros bevétellel.

Most a Paramount Players ismét erre az útra merészkedik, a franchise következő része gyorsan lendületet vesz. A Deadline szerint Lindsey Beer szerződött le az új film rendezésére, amely állítólag a 2019-es reboot folytatása lesz. Miután Mary Lambert rendezte az eredeti Pet Sematary-t és annak 1992-es folytatását, a stúdió állítólag vissza akart térni a film gyökereihez egy női rendezővel. A rendezés mellett Beer írta a legújabb forgatókönyvet is Jeff Buhler korábbi vázlata alapján.

A folytatásról egyelőre nem árultak el részleteket, és arról sincs hír, hogy visszatérő karakterek is feltűnnek-e majd a filmben. Az eredeti Kedvencek temetőjében és a 2019-es remake-ben is egy gyászoló apa temeti el gyermekét egy ősi temetkezési helyen, aminek katasztrofális következményei lesznek, bár a remake egy nagy csavart tett a történetbe. Még februárban jelentették, hogy egy Kedvencek temetője előzményfilm készül a Paramount+-nál, melynek írója Buhler lesz, bár egyelőre nem tudni, hogy Beer forgatókönyvének változata is előzményfilmként fog-e szolgálni.

Az első Kedvencek temetője film 1989-ben került a mozikba. Stephen King regénye alapján King írta a forgatókönyvet, Mary Lambert rendezte. Dale Midkiff, Denise Crosby, Fred Gwynne, Blaze Berdahl és Miko Hughes játszották a főszerepeket. A filmben a fiatal Gage Creed (Hughes) feltámad a halálból, miután apja (Midkiff) a szomszéd Jud Crandall (Gwynne) tanácsa ellenére eltemeti őt a címadó temetőben. A film kultikus klasszikus, és széles körben minden idők egyik legjobb King-adaptációjának tartják.

A Terminator 2-es srác volt a második rész főszereplője

1992-ben a Terminator 2-es Edward Furlong játszotta a Kedvencek temetője 2. részében a főszerepet, mint egy tinédzser, aki évekkel a Creed családdal történt incidens után felfedezi az ősi temetőt. Clancy Brown is szerepel Gus szerepében, aki egy dühös rendőr, aki gyilkos zombiként tér vissza, amikor véletlenül megölik és eltemetik a temetőben. Bár különösen Brown alakítása nagy elismerést váltott ki, és Lambert visszatért rendezni, a film nem volt olyan sikeres, mint elődje, bár a maga nemében megvan a maga rajongótábora.

Hasonlóképpen a 2019-es remake is meglehetősen vegyes kritikákat kapott. A Buhler által írt filmet Kevin Kolsch és Dennis Widmyer rendezte, a főszerepekben Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow és Jete Laurence látható. A mozipénztáraknál sikeres volt, de a vegyes fogadtatás talán segített meggyőzni a Paramountot arról, hogy ez az új film talán jobban megfelel egy streaming szolgáltatásnak, mint egy mozis bemutatónak.

Az új Pet Sematary folytatása kizárólag a Paramount+-on debütál. Lorenzo di Bonaventura és Mark Vahradian a producerek. A bemutató dátumát még nem tűzték ki.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu