Minden, amit a SEGA a Sonic 30. évfordulós közvetítésén bejelentett [VIDEO]

A SEGA muskétása már a harmadik iksznél tart, és ezt elég komolyan megünnepli a japán cég.

Új Sonic the Hedgehog játék készül, ami egy januári 4chan poszt szerint Sonic Rangers lesz, de ez még nem hivatalos. Ez a játék 2022-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Egy nyílt világú játék lesz a szivárgás szerint. Egy másik sajtóközleményben nevén nevezte a SEGA a játékot, úgyhogy ez már-már hivatalos is…

Aztán a SEGA bejelentette a Sonic Originst. Ez egy olyan gyűjtemény, amiben a Sonic the Hedgehog, a Sonic the Hedgehog 2, a Sonic 3 & Knuckles, illetve a Sonic CD található a SEGA Mega Drive/Mega CD párosról. Kibővített tartalmak és funkciók várnak ránk „a legújabb platformokon”. Nem tudjuk pontosan, hogy mikre tervezik kiadni és mikor. (Ha komolyan gondolják, akkor PlayStation 5, Xbox Series, a pletykált, erősebb Nintendo Switch, és PC.) További részleteket hamarosan közölni fognak.

A SEGA bejelentette a Sonic Colors Ultimate-et is, amit a Blind Squirrel Entertainment fejleszt. Az eredetileg Wii-re (Sonic Team) és DS-re (Dimps) fejlesztett játék újrakiadása három verzióban lesz kapható. Az alap bolti kiadás előrendelése esetén egy Baby Sonic kulcstartót kapunk, ára 40 dollár (euróból számítva kb. 14500 forint). A Digital Standard Edition azonos árú, és így Sonic a filmből átvett elektromos boostot és aurát is magával hozza, illetve egyedi játékosikonokat kapunk. Végezetül a Digital Deluxe Edition (45 dollár/euró – kb. 16200 forint) korai hozzáférést ad (szeptember 7-e helyett magyar idő szerint már szeptember 3-án délután 3-tól nekiülhetünk), arany és ezüst kesztyűket és cipőket kapunk, és három egyedi remixet hallunk a játékban. Egyedi Sonic-filmes ikonok is járnak, és a Digital Standard Edition tartalmai is a pakkban vannak. A Sonic Colors Ultimate szeptember 7-én jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re (Epic Games Store-exkluzívként) és Nintendo Switch-re.

A Sonic Colors: Rise of the Wisps egy két részes animációs sorozat lesz, és a főszerepben Roger Craig Smith lesz, aki visszatér Sonic hangjaként (épp a Sonic Colors óta tartja ezt a posztot). Ebből a SEGA egy rövid ízelítőt mutatott meg nekünk. Az első rész júliusban jön.

A végére két rövidebb hír: a SEGA azt is közölte, hogy a Olympic Games Tokyo 2020: The Official Video Game rendelkezni fog egy Sonic the Hedgehog kosztümmel is, így az olimpiai játékban (ami június 22-én rajtol el a nyugaton PlayStation 4-en, Xbox One-en, PC-n (Steam), Nintendo Switchen és Google Stadián) akár ő is elnyerhet néhány medált.

A Lost Judgment játéktermeiben pedig megtalálhatjuk majd a Sonic the Fighterst is. Ez egy verekedős játéktermi alkotás, ami 1996-ban indult el világszerte, és a Ryu Ga Gotoku Studio a szokásos híven így hozza el a SEGA régebbi klasszikusait a játékaiba. A Lost Judgmentről korábban már írtunk a bejelentésekor; megjelenése szeptember 24-én esedékes PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: Gematsu, Gematsu, Gematsu, Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu