Ezért nem lesz kövér Pingvin Colin Farrell a Batman filmben

MOZI HÍREK – Colin Farrell elmagyarázta, miért döntött úgy, hogy inkább egy kövérítő ruhát visel, minthogy meghízzon a „The Batman”-ben játszott szerepéhez.

 

Colin Farrell, az ír színész Pingvint alakítja a hamarosan megjelenő akciófilmben. A 45 éves sztár a Collidernek adott új interjújában beszélt a hírhedt főgonosz átváltozásáról. A „The Batman” sminkesét, Mike Marinót dicsérve így nyilatkozott:

„Ő egy abszolút és igazi zseni. És ezt a szót sokszor hangoztatják, de ő egy rajzoló, szobrász, alakító zseni. És ő alkotta meg ezt a pingvin arcot.”

Felidézve, hogy korábban kisebb egészségügyi problémáktól szenvedett, mivel az „Észak vize” című filmben játszott szerepe miatt felszedett néhány kilót, így folytatta:

„Úgy értem, ő és Matt [Reeves, rendező] megbeszélték, hogy fizikailag milyen legyen a karakter termete, és én már elég nagydarab voltam az „Észak vize” című filmben, és nem akartam természetesen újra nagydarab lenni, mert volt néhány apró egészségügyi problémám az „Észak vize” miatt, és úgy voltam vele, hogy f***om, ez a színészet nem annyira fontos.”.

„Ismerem a legjobb színészeket, akik felfelé és lefelé mennek, és Isten áldja őket, jó egészséget kívánok nekik. De számomra azt hiszem, az ‘Észak vize’ az utolsó alkalom, hogy ennyire elhízom. Úgyhogy úgy döntöttünk, hogy egy kövér öltönyben fogunk szerepelni.”

Colin Farrell azt is elárulta, hogy a karakterének nem szerepel túl sokat  a filmben, amely 2022 márciusában kerül a mozikba.

„Csak öt-hat jelenet erejéig szerepelek benne, úgyhogy alig várom, hogy lássam a filmet, mert nem fogja elrontani a jelenlétem. Tényleg, számomra ez egy ajándék” – tette hozzá. „Kicsit kényelmetlenül fogom érezni magam abban a kib***ott kilenc percben, amit kapok, aztán a többit pedig alig várom, hogy lássam, hogyan keltette életre ezt a világot ő [Reeves]”.

A Batman 2022. március 4-én kerül bemutatásra.

Forrás: Collider

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu