Az Assassin’s Creed Infinity azt ígéri, hogy hű lesz a saga DNS-éhez, és „magas színvonalú narratívát” nyújt

A saga rajongói némi bizonytalanságban vannak, mert nem tudják jól, hogyan fog működni az Assassin’s Creed Infinity: az Assassin’s Creed játékok fejlődő platformja.

 

Az Assassin’s Creed-saga jövője más lesz, ezt már közölték a Ubisoft részéről, miután bemutatták az Assassin’s Creed Infinity platformmal kapcsolatos terveket, amely egy olyan projekt kódneve, amely folyamatosan bővíti majd a saga kapcsolódó tartalmait. És ennek az elképzelésnek még néhány apró nüanszát megismertük az első pénzügyi negyedév pénzügyi eredményei alkalmából tartott befektetői találkozón, gálamódon.

A Ubisoftnál tudják, hogy az egyik legfontosabb sagájukról van szó, és egyértelmű, hogy bár idővel hozzáadnak majd tartalmakat, és azok változni fognak, ahogy az olyan szolgáltatásként működő játékoknál, mint a Destiny, a Fortnite vagy akár a GTA Online, ez megtörténik, tiszteletben fogják tartani a sorozat narratív örökségét, ahogy azt a VGC-től megtudtuk.

Ezzel kapcsolatban Frédérick Duguet, a Ubisoft pénzügyi igazgatója meg akarta nyugtatni a felhasználókat, aki az Assassin’s Creed Infinity projektet „izgalmasnak és ambiciózusnak írja le a saga számára. ” Ragaszkodva ahhoz, hogy ez nagyon fontos a cég számára, és elkötelezettek amellett, hogy „hűek maradjanak az AC DNS-éhez, magas színvonalú narratív élményekkel„.

Végül jelzi, hogy az Assassin’s Creed Infinity projekt még a fejlesztés korai szakaszában van, és ígérik, hogy „a kellő időben” megosztják a részleteket, miközben megjegyzik, hogy izgalmas terveik vannak a márka hatókörének kiterjesztésére, miközben hűek maradnak az örökségéhez.

Forrás: Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu