Menu

IO Interactive: új részletek a Bond-játékról és egy multiplayer projektről

Az utóbbit a IO Interactive dán stúdió még be sem jelentette, de az álláshirdetések révén ennek létezéséről is tudomást szereztünk!

 

Az IO Interactive jelenleg a Hitman III bővítgetése mellett főleg a Project 007-en dolgozik, ami egy fiatal James Bond történetét fogja elmesélni (ez mostanában divat: Frogwares – fiatal Sherlock Holmes, illetve ma szó esett erről is, hogy Microids – fiatal Hercule Poirot…). De az is biztos már, hogy Bond mellett (az IP jogi tulajdonására az Amazon egy komoly felvásárlási ajánlatot tett… ez még belekavarhat!) egy új IP is készül az IO-nál.

Az álláshirdetések szerint a Project 007 egy eredeti történet lesz, amiben elérhetjük a 00-s állapotunkat az első James Bond-eredettörténetben. A stúdiónak így lehetősége nyílik eredeti kinézetet adni a zöldfülű ügynöknek, akinek nem kell bármelyik, filmekben látott Bondhoz hasonló arculattal vagy hanggal rendelkeznie. A senior játékmenet produceri hirdetésben kiemelték, hogy lövöldözős, közelharci, és más rendszerekkel kapcsolatos prototípusokat csinálnak, és az is fix, hogy egy vadonatúj animációs rendszer és egy új mesterséges intelligencia framework is már létrejött.

IdleSloth84 a Twitteren pedig kiemelte, hogy az álláshirdetés eredetileg egy külső nézetes, lopakodós, akicóközpontú, kaland elemekkel is rendelkező játékként nevezte a Project 007-et, amiben olyan térképek, ellenfelek és kihívások lesznek, amik a játékhoz adaptálódnak, így hozzánk igazodnának. Ha ez ismerős, nem véletlen: a Hitman reboot-trilógiában ugyanis nagyon hasonlót láttunk.

A be nem jelentett projektről nem tudunk olyan sokat. Több hirdetés is kiemeli, hogy az emelkedő multiplayer világába fog kalandozni. A multiplayer hálózati programozónak a stúdió Glacier Engine-jét kell módosítania úgy, hogy többjátékos funkciókkal rendelkezzen, és konzolokra is ki szeretné a dán csapat majd adni ezt a játékot. A játékmenet rendezőjét kereső álláshirdetésben pedig multiplatform megjelenést erősített meg az IO Interactive.

A Project 007 biztosan sokkal hamarabb fog megjelenni, mint a még ismeretlen új IP (nem hisszük, hogy a Hitmanből csinálnának egy multiplayer játékot…), de itt is kérdéses még, hogy mikor.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu