Izgalmas együttműködés a Monster Hunter Rise és az Okami között! [VIDEO]

A Capcom fehér farkasa új küldetéssel és jelmezzel érkezik a Monster Hunter Rise-ba a kánikulában.

A Monster Hunter Rise még nem kapta meg ugyanazt a furcsa crossover küldetésekkel és felszerelésekkel való bombázást, mint a Nintendo platformos elődök, de a Capcom ettől függetlenül folyamatosan ontja az ingyenes frissítéseket és a kiegészítő tartalmakat. A következő ingyenes kiegészítő is egy kis szépség.

Ahogy a fenti trailerben is láthatod, egy közelgő Event Quest jutalma egy „Ammy Costume” lesz, egy réteges páncélzat a Palamute-odra. Ez természetesen Amaterasu napistennő a zseniális Okamiból, amit a Nintendo játékosok a Wii-s és nemrég a Switch-es változatból ismerhetnek. A roppant stílusos kaland-RPG egyfajta kedvenc itt az NL Towersben, így a Monster Hunter Rise-szal való kombinálása igencsak izgalmas.

Ez július 30-án érkezik, további „Capcom Collabs” pedig augusztusban és szélesebb körben ősszel / ősszel. Természetesen heti rendszerességgel várhatók az event küldetések is.

Az „Ammy Costume” páncélzat, amely, ahogy a hírről készült videóban is láthatjátok, tetőtől talpig Hideki Kamiya játékának fehér farkasának öltözteti társunkat, beleértve a hátán lebegő tűzhalót és a szakaszoknak megfelelő dekoratív elemi effekteket. Tisztelgés a 2006-os kaland előtt, és a Monster Hunter univerzum kutyabarátainak álma.

A március végén Nintendo Switch-exkluzív játékként megjelent Monster Hunter Rise májusban átlépte a világszerte eladott 7 millió darabot, és nem mutatja a fáradtság jeleit. Ráadásul 2022 elején PC-n is elérhető lesz , ami az új Steam fedélzet premierjével együtt nagy érdeklődést ígér a platform vadászai körében. Ha szeretnéd tudni, hogy mit kínál ez a részlet és az induló tartalom, itt van az elemzés Monster Hunter Rise.

Forrás: Nintendo Life

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu