Menu

That’s No Moon: új elit alakulat a Smilegate támogatásával

A That’s No Moon egy új, AAA stúdió lesz, amihez kapásból több játékipari veterán átigazolt.

 

A Naughty Dogtól, a Sony Interactive Entertainment Santa Monicától, illetve az Infinity Wardtól is csatlakoztak fejlesztők, hogy ők is kimondják: „az nem hold”.

Ez ugyanis a That’s No Moon Entertainment magyar neve lehetne. Mindhárom stúdiót ismerhetjük (Naughty Dog: Uncharted, The Last of Us; SIE Santa Monica: God of War; Infinity Ward: Call of Duty, hogy csak a legfrissebb példákat említsük), és a That’s No Moon már most egy kiadós befektetési támogatást kapott a Smilegate-től (őket pedig a Crossfire révén ismerhetjük).

Száz millió dollárt, azaz kb. harminc milliárd forintot kapott a csapat, ami már most dolgozik az első játékán. Ez egy akció-kaland műfajú valami lesz, ami a stúdió ígéretei szerint a játékmenet és a történet eddigi határait feszegetni fogja. Említsünk is meg pár nevet, akik a stúdiónál dolgoznak, ők is talán ismerősek lehetnek…

A kreatív rendező Taylor Kurosaki (Infinity Ward, Naughty Dog), a játék rendezője Jacob Minkoff (Infinity Ward, Naughty Dog), a stúdió igazgatója Michal Mumbauer (a PlayStation Visual Arts Group korábbi vezetője), a stratégiáért felelős személy pedig Tina Kowalewski (ő pedig a SIE Santa Monicánál a termékfejlesztési rendezői posztot töltötte be). A csapat többi tagja között találunk a PlayStation-veteránokon túl a Bungie-tól és az Electronic Artstól ide csatlakozó embereket is.

Mumbauer azt írta a sajtóközleményben, hogy a That’s No Moon a felejthetetlen történetek és karakterek miatt jött létre, mert ezek meghatározzák a médiumot, illetve azon túl is terjeszkedni fognak. Büszke arra, hogy egy ilyen tehetséges csapattal közösen dolgozhat ezen az elgondoláson, mint a Smilegate. A Smilegate-től Harold Kim, az üzleti kapcsolatokért felelős alelnök pedig azt írta, hogy az empátiát és mélyebb személyes kapcsolatokat fogják szerte a világon inspirálni a játékosokkal a That’s No Moon új élményein keresztül. Alig várja a közös munkát, és a cég továbbra is be fog fektetni az előre gondolkodó stúdiókba, hogy a játékokba innovációt és új ötleteket hozhassanak el.

Sok szerencsét nekik.

Forrás: PSL

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu